Champions League

Neestrup inden CL-opgør mod lilleput: Forbereder os som var det Manchester City

F.C. København skal tirsdag spille sig et skridt nærmere gruppespillet i Champions League, og selvom favoritværdigheden er stor, er tilgangen den samme som mod de allerstørste i verden.

Jacob Neestrup, F.C. København, FCK kampe CL, Champions League FCK, Breidablik.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København må anses som værende kæmpestore favoritter mod islandske Breidablik.

Tirsdag aften tørner de to klubber sammen i det første af to opgør i Champions League-kvalifikationen.

Men selvom den islandske modstander burde være en overkommelig opgave for de danske mestre, så bliver der ikke slækket på noget som helst i forberedelserne op til opgøret.

– Vi forbereder os ikke anderledes, end hvis vi skulle møde Manchester City eller Dortmund, men vi er selvfølgelig godt klar over, at vi denne gang er favoritter til at gå videre, men det skal vi også kunne leve op til, siger FCK-cheftræner Jacob Neestrup til FCK’s egen hjemmeside.

Mandag blev der desuden trukket lod til de næste runder af kvalifikationen til de europæiske gruppespil. Her står det klart, at FCK med en samlet sejr over Breidablik kommer til at stå over for tjekkiske Sparta Prag.

Det er dog ikke noget, som Jacob Neestrup har lyst til at spekulere alt for meget over.

– Vi har kæmpet en hel sæson for at nå hertil, hvor vi kan spille os i et europæisk gruppespil og selvfølgelig allerhelst i Champions League, og over to kampe skal vi også kunne slå Breidablik ud, og først derefter vil jeg tale om, hvad der så venter i næste runde.

– Vi er naturligvis klar over lodtrækningen, men vi har som altid stor respekt for vores modstander, og det fortjener Breidablik også, så derfor vil jeg overhovedet ikke forholde mig til Sparta Prag nu. Kun til hvad vi gør i de to kampe mod Breidablik for, at det bliver os, der skal møde dem.

– Hvis vi spiller op til vores niveau, så skal vi også gå videre, men Breidablik er et hold med flere styrker, især offensivt, og med gode spillere, som kender hinanden godt efter at have spillet sammen længe, siger FCK-cheftræneren.

CL-skuffelse? Så skal FCK møde slovakere eller bosniere

Kampen mellem Breidablik og F.C. København fløjtes i gang tirsdag aften klokken 21.15.

FCK hentede mandag Elias Achouri i Viborg FF. Se nogle af hans bedste aktioner i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P