NordicBet Ligaen

Unikke ugentlige videoer fra NordicBet Ligaen på campo.dk.

I samarbejde med NordicBet har campo.dk intensiveret dækningen af NordicBet Ligaen, så der på skift leveres ugentlige videoer fra en af de 12 klubber i landets næstbedste række.

NordicBet Ligaen dækkes med ugentlige videoer på campo.dk

NordicBet Ligaen starter ny sæson i den kommende, og allerede fra denne uge leverer campo.dk ugentlige videoer fra NordicBet Ligaen.

I et samarbejde med NordicBet har campo.dk indledt rejsen rundt til de 12 ligaklubber i NordicBet Ligaen, hvor partnerskabet skal afstedkomme unikke indslag fra hverdag, træning, kampe og livet i NordicBet Liga-klubberne.

Hos campo.dk vil du kunne se personhistorier og portrætter men også reportager fra hverdagen og livet i en fodboldklub.

Samarbejdet mellem NordicBet og campo.dk kan følges her på siden men også på NordicBet Ligaens dedikerede Youtube-kanal.

I første afsnit af sæsonens 32 indslag har campo.dk været på besøg hos Joakim Persson, der som ny cheftræner i AC Horsens oplever unikke rammer i klubben.

Samarbejdet med NordicBet kommer til at bringe mange gode historier med sig på campo.dk, spår chefredaktør Allan Hvid.

– Man skal bare have været i en af NordicBet Liga-klubberne i fem minutter for at mærke den passion, der driver alle personerne i hver enkelt klub, og ligaen har nok aldrig været bedre. Derfor er jeg sikker på, at vi kommer til at levere nogle unikke historier fra de mange klubber, der findes i NordicBet Ligaen.

Alle indslag og historier leveres ugentlige her på campo.dk, og vil også figurere på NordicBets kanaler samt på udvalgte klubbers hjemmesider.

Du kan se alle indslag på NordicBets kanaler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P