NordicBet Ligaen

Ny AC Horsens-cheftræner er vant til en stor trup: Vi henter nok fire-fem nye

Joakim Persson har stået i spidsen for AC Horsens i en uge, og nu er han klar med planen for sommerens transfervindue.

AC Horsens har hentet svenske Joakim Persson ind som klubbens nye cheftræner, han kommer fra en klub lig AC Horsens.
Foto: AC Horsens

Jens Berthel Askou tog til Sverige, og AC Horsens hentede en svensker.

Joakim Persson blev præsenteret som ny cheftræner hos AC Horsens for en uge siden, og er dermed den mand, som skal forsøge at føre klubben tilbage til landets bedste række, efter det blev til en bitter nedrykning i kølvandet på en skuffende forår i Superligaen.

Den 48-årige svensker fortæller til campo.dk, at selvom AC Horsens-truppen i forvejen har et godt niveau, så skal den styrkes og gøres bredere i det igangværende transfervindue.

Joakim Persson løfter samtidig sløret for, at der ikke bare er tale om en enkelt tilgang eller to, før truppen står som den skal.

– Vi regner nok med fire-fem nye spillere, som skal forstærke truppen. Vi ligger på 15-16 spillere, som har erfaring fra at præstere i NordbicBet Ligaen og som har erfaring fra Superligaen så sent som for blot et par måneder siden. Forudsætningerne og rammerne er her, og jeg synes, der er et godt niveau i truppen også, siger han og fortsætter:

– Jeg kommer fra en meget stor trup i Varberg. Men kan vi blive to-tre målmænd plus 20 markspillere og et par ungdomsspillere, så tror jeg, vi står godt rustet til sæsonen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Joakim Persson bringer foruden sine kvaliteter som cheftræner også et nyt netværk og kendskab til andre spillere med sig til Horsens – noget, som han slet ikke afviser kommer i spil i transfervinduet.

Adspurgt om, hvor mange spillere, som han selv kender i forvejen og gerne vil hente, lyder svaret:

– I dette vindue måske en eller to spillere, hvis muligheden indfinder sig. Og så henter vi sikkert et par erfarne danske spillere, for det mangler vi måske lidt. Men i vinterens transfervindue, hvis vi har en god chance for oprykning, så kan det jo også åbne for at tilføre yderligere en eller to spillere til truppen.

– To spillere som kan gå direkte ind i startelleveren, og så en til to spillere med potentiale og talent, som kan ligge lige i yderkanten af holdet og hjælpe med 30 minutter og have nogle startpladser fra tid til anden. Det er lidt, hvad der er vigtigt nu, og hvad der er vigtigt for fremtiden også, siger Joakim Persson.

Sportschef om ny cheftræner: Kommer fra en klub lig Horsens

Joakim Persson er ikke uvant med at føre en klub til oprykning, da han så sent som i 2019 blev den første cheftræner til at tage Varberg BoIS op i Allsvenskan.

Han har nu to og en halv uge tilbage, inden AC Horsens tager hul på sæsonen i NordicBet Ligaen med et opgør mod oprykkerne fra Kolding IF.

I videoen nedenfor kan du se de sidste minutter af den kamp, som endegyldigt sendte AC Horsens ud af Superligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P