Premier League

Officielt: Brentford henter dansker-konkurrent i rekordstor handel

Brentford har tirsdag slået ny transferrekord med tilgangen af en ny midtstopper.

Nathan Collins er den dyreste spiller i Brentfords historie.
Foto: Louiza Vradi/Reuters/Ritzau Scanpix

Dansker-klubben Brentford har slået ny transferrekord.

Thomas Frank og co. har således tirsdag præsenteret Nathan Collins, og skriver i den forbindelse på klubbens hjemmeside, at det er klubbens dyreste transfer nogensinde.

Hele 23 millioner pund skulle Premier League-klubben have smidt efter den irske midtstopper, ifølge Sky Sports. Det svarer til 200 millioner kroner.

Den rekordstore transfersum afspejler sig da også i kontraktlængden, hvor Nathan Collins har skrevet under på en aftale af seks års varighed. Samtidig har Brentford option på at forlænge med yderligere to år.

Den 22-årige forsvarsklippe skifter til Brentford fra Wolves, hvor han i den forgangne sæson har vist sig flot frem i det centrale forsvar med 26 kampe i Premier League.

Brentford-manager Thomas Frank udtaler i forbindelse med signingen:

– Jeg er meget tilfreds med, at vi er lykkedes med at hente Nathan. Han er en virkelig talentfuld midtstopper, og han er stadig ung.

– Han har mange gode kvaliteter, som vi værdsætter. Han er fattet og rolig, og hans hovedspil i begge felter er virkelig godt, hvilket er en stor ting i Premier League, siger den danske manager.

Medie: Brentford-dansker jagter klubskifte – to Superliga-klubber lurer i kulissen

Nathan Collins kommer i Brentford til at konkurrere med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen om spilletiden.

Den 33-årige dansker begyndte at bide sig fast på Brentford-holdet i slutningen af den forgangne sæson, og skrev så sent som i maj under på en kontraktforlængelse, der holder ham i klubben frem til sommeren 2025.

I videoen nedenfor kan du se Brentfords 10 bedste mål fra den forgangne Premier League-sæson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P