3F Superligaen

Neestrup inden første kamp for FCK: Der skal prøves nyt af

F.C. København spiller onsdag sommerens første træningskamp - og her skal der prøves nye ting af.

Jacob Neestrup, F.C. København.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

De danske Superliga-klubber er i fuld færd med forberedelserne til den kommende sæson.

Det gælder også de danske mestre, F.C. København, som onsdag spiller sommerens første træningskamp.

Her gæster Silkeborg IF københavnernes træningsanlæg, og kampen skal bruges til at teste lidt forskelligt. Det fortæller FCK-cheftræner Jacob Neestrup til klubbens egen hjemmeside.

– Vi skal have en god start, så vi kan komme godt afsted på træningslejr, friske og fitte. Det bliver en balance mellem både at prøve nogle nye konstellationer af, og prøve nogle nye ting af i spillet, men samtidig også hurtigt finde tilbage til den base, som vi har med og uden bold, siger Neestrup.

Jacob Neestrup fortæller desuden også, at det ikke bliver alle, der kommer i kamp – noget, der skyldes forskellige årsager, herunder forskudt ferie på grund af landskampe.

– Der er nogle spillere, som ikke spillede så meget i foråret, som nu er tilbage, og som gerne skal vise, at de kan gå ind og konkurrere på det niveau, som vi ved, at de har.

– Der vil også være spillere, som der af forskellige årsager ikke deltager i kampen – primært på grund af individuelle hensyn.

– Nogle er kommet lidt senere tilbage, og andre venter vi bare med at bringe i spil. Eksempelvis venter vi med at se Kamil Grabara i kamp, da vi gerne vil lade Andreas Dithmer spille 90 minutter, lyder det fra FCK-træneren.

FCK-spiller træner med i AaB på egen foranledning

Træningskampen mellem F.C. København og Silkeborg IF fløjtes i gang onsdag klokken 13.00 og kan ses i FCK’s app eller på tv.fck.dk.

I videoen nedenfor kan du se Mohamed Daramy bombe mål ind for FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P