3F Superligaen

FCK-spiller træner med i AaB på egen foranledning

I Aalborg er der i disse dage en spiller, som egentlig er på kontrakt i F.C. København, med til træning.

F.C. Københavns Daniel Haarbo træner i denne uge med i NordicBet Liga-klubben AaB, og det er angiveligt på spillerens egen foranledning.
Foto: Andreas Højberg, FCK.DK

Han er langt fra den eneste sjællænder på træningsbanen i Aalborg disse dage.

Selvom han har sjællandsk følgeskab af både Rasmus Thelander, Kasper Jørgensen, Younes Bakiz, Louka Prip og Anosike Ementa, så er han selvsagt den eneste sjællænder, der i skrivende stund er på kontrakt i F.C. København.

Den 20-årige midtbanespiller, Daniel Haarbo, træner i denne uge med hos AaB, efter han selv har henvendt sig til klubben. Det skriver Nordjyske.

Haarbo er på kontrakt i F.C. København til sommeren 2024, men han fortalte i sidste uge, at han var på udkig efter noget nyt.

– Jeg har kontrakt et år endnu, men planen er, at jeg skal ud og finde noget nyt. Jeg ved ikke endnu, hvad det bliver, men jeg er åben for noget nyt, og så må vi se. Men den situation er der jo mange fodboldspillere, der kender, og der sker hele tiden ting og sager.

– Det kan jo hurtigt gå op og ned i fodbold, og jeg tænker for eksempel tit på Mads Roerslev, som jo også havde nogle uheldige lejeophold i Halmstad og Vendsyssel, men som nu spiller Premier League i Brentford. Det viser, at man godt kan have en nedtur med udlån og så komme op på hesten igen, sagde Daniel Haarbo i sidste uge til F.C. Københavns hjemmeside.

AaB-profil afviser skifte: Jeg vil give alt for en oprykning

Den 20-årige midtbanespiller blev sidste sommer udlejet til schweiziske FC Wil, men det lejeophold gik slet ikke som håbet, for det blev ikke til ét eneste minut.

Derfor hentede F.C. København ham i vinter hjem til København, hvorefter han kortvarigt trænede med i Silkeborg. Her blev det dog ikke til en aftale, og i stedet blev Haarbo udlejet til FC Helsingør i NordicBet Ligaen. Her blev det til i alt ni kampe for den tidligere U19-landsholdsspiller.

Foruden Daniel Haarbo træner også den 17-årige colombianer Tomas Diaz med på Hornevej i det østlige Aalborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P