3F Superligaen

Ny OB-angriber glæder sig til første kamp: Nu får jeg endelig chancen

Mohamed Buya Turay ser frem til sine første minutter i OB-trøjen, når Vejle Boldklub tirsdag gæster Ådalen.

OB

OB har været særdeles aktive tidligt i sommerens transfervindue.

Når oprykkerne fra Vejle Boldklub tirsdag gæster Ådalen i Odense, er der dermed mulighed for at se flere nye OB’ere i aktion for første gang.

En af de nye ansigter er Mohamed Buya Turay, som glæder sig til at vise sig frem for klubbens fans.

– Jeg glæder mig til at spille den første rigtige træningskamp og til at være en del af holdet i kamp. Jeg er virkelig spændt, og det er noget, jeg har ventet på, siden jeg kom til klubben.

– Nu får jeg endelig chancen for at vise mig frem og for at møde fansene. Jeg håber, der kommer mange fans til kampen, for de er rygraden af klubben, og de motiverer os, hver gang de kommer og støtter klubben, siger Buya Turay til OB’s egen hjemmeside.

Han fortæller videre, at hans fokus til kampen bliver at finde de andre spillere og spille det system, som de har trænet – og så har han da også lige et mål mere.

– Jeg håber, at vi kan få meget spil på den sidste tredjedel af banen, så jeg kan score og skabe plads for mine holdkammerater – det er mit hovedmål for kampen i morgen, siger Buya Turay.

OB-chef om heftigt transfervindue: Fordi vi ikke er nået med i top seks

Træningskampen mellem OB og Vejle Boldklub fløjtes i gang tirsdag klokken 13.00 i Ådalen i Odense.

Bura Turay er blevet hentet gratis til OB denne sommer. Hans seneste klub var svenske Malmö FF. Han står noteret for 13 kampe for Sierra Leones A-landshold.

OB har tidligere denne sommer solgt Yankuba Minteh. Se hans fire mål i Superligaen nedenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P