3F Superligaen

Medie: FCM køber Olsson markant billigere end købsoption

Kristoffer Olsson bliver inden længe præsenteret som ny FC Midtjylland-spiller på en kontrakt til 2026.

FC Midtjylland er angiveligt nået til enighed med Anderlecht om et køb af svenske Kristoffer Olsson, som kommer til at koste 21 millioner kroner.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har lavet lidt af et scoop.

Midtjyderne lejede i august sidste år Kristoffer Olsson i belgiske Anderlecht, og i lejeaftalen var en indbygget købsoption.

Den option lød angiveligt på fire millioner euro – cirka 30 millioner kroner – men FC Midtjylland har ifølge B.T. fået den pris forhandlet markant ned.

Lidt over én million euro har FC Midtjylland fået barberet af prisen, som i stedet lander på 21 millioner kroner eller lidt under tre millioner euro.

Til gengæld menes Olsson ‘kun’ at skrive under på en kontrakt til 2026, og han vil derfor være 31, når hans kontrakt udløber.

FC Midtjylland solgte i januar 2017 Kristoffer Olsson til svenske AIK, der halvandet år senere sendte ham til Rusland og Krasnodar. I juli 2021 skiftede Olsson til Anderlecht, hvor han i sin ene sæson fik pænt med spilletid.

Medie: FCM vil udleje fire spillere til samme klub

Kristoffer Olsson står indtil videre noteret for 104 kampe for FC Midtjylland, men det kan altså blive til markant flere igennem de kommende tre sæsoner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P