Premier League

Medie: Ronaldo og De gea kan blive genforenet i Saudi-Arabien

Al Nassr skulle have set sig lune på David de Gea, der lige nu er kontraktløs efter hans aftale med Manchester United netop er løbet ud.

David de Gea til Al Nassr.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En genforening mellem Cristiano Ronaldo og David de Gea?

David de Gea kan meget vel tilslutte sig den støt voksende gruppe af spillere, som denne sommer er draget til saudiarabisk fodbold.

I hvert fald skulle Al Nassr have rettet opmærksomheden mod den 32-årige spanier. Det skriver The Sun.

David de Geas kontrakt er netop løbet ud i Manchester United, efter den garvede målmand og den engelske storklub ellers skulle være nået til enighed om en ny aftale. En aftale, som Manchester United efter sigende forsøgte at ændre til allersidst, hvorfor spanieren nu står uden kontrakt.

Det forlyder sig dog videre, at Al Nassr ikke er David de Geas førsteprioritet i øjeblikket, da han i stedet fortsat skulle forsøge at forhandle en ny aftale med Manchester United på plads.

Medie: City forbereder kæmpebud på United-emne i Barcelona

Som kontraktfri er beslutningen dog helt og aldeles David de Geas egen, og The Sun påpeger, at det formentlig står og falder med Manchester Uniteds næste udspil – om lønnen er tilstrækkelig for den spanske keeper.

Ender De Gea med at tage turen til Saudi-Arabien og Al Nassr vil han blive genforenet med Cristiano Ronaldo, som han nåede at spille med i Manchester United i mere end et år, inden Ronaldo i efteråret 2022 byttede United ud med Al Nassr.

David de Gea har tilbragt de seneste 12 år i Manchester United, efter han skiftede til klubben fra Atletico Madrid i sommeren 2011.

Han står i alt noteret for 545 kampe i United-målet.

I videoen nedenfor kan du se Manchester Uniteds 10 bedste Premier League-mål fra den forgangne sæson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P