Premier League

Medie: City forbereder kæmpebud på United-emne i Barcelona

Manchester City har efter sigende rettet blikket mod FC Barcelona, efter man har trukket sig fra kampen om Declan Rice.

Manchester City vil hente Frenkie de Jong.
Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester City er ikke længere med i ræset om Declan Rice, der i stedet ligner en kommende Arsenal-stjerne.

Det skulle nu have fået ‘treble’-vinderne til at rette blikket mod FC Barcelona i jagten på en ny midtbaneprofil, efter man mistede Ilkay Gündogan til netop den catalanske storklub.

Det forlyder sig således, at Manchester City er i færd med at forberede et bud på Frenkie de Jong. Det skriver flere medier, herunder The Sun.

Frenkie de Jong blev forrige sommer rygtet kraftigt til Manchester United, hvor hans tidligere cheftræner i Ajax, Erik ten Hag, skulle have kæmpet med næb og kløer for at få sin landsmand til den røde Manchester-klub – dog uden held.

Den 26-årige hollænder skulle, ligesom forrige sommer, fortsat selv være opsat på at blive i Barca, selvom han nok en gang tiltrækker sig interesse fra en Manchester-klub.

Den catalanske storklub skulle derimod være villig til at sælge Frenkie de Jong for at få rettet op på klubbens pressede økonomi.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Frenkie de Jong får angiveligt 400.000 pund, svarende til 3,5 millioner kroner, efter skat om ugen i Barca, og et salg vil dermed frigøre en masse luft i lønbudgettet.

The Sun skriver videre, at Barca vil have 90 millioner pund for at sende sin midtbanestyrmand til Manchester City – samme beløb, som City-manager Pep Guardiola var villig til at bruge på Declan Rice. Det svarer til 780 millioner kroner.

Nu sker der noget – Newcastle forbereder bud på Lindstrøm

Frenkie De Jong skiftede i sommeren 2019 fra Ajax til FC Barcelona, og har sidenhen fået 183 kampe under bæltet i den catalanske storklub.

Hans nuværende kontrakt med Barca strækker sig frem til sommeren 2026.

I videoen nedenfor kan du se Manchester Citys 10 bedste mål fra den forgangne sæson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P