Premier League

Medie: Brentford-dansker jagter klubskifte – to Superliga-klubber lurer i kulissen

Det ser angiveligt ud til, at Mads Bidstrup er gået på jagt efter en ny klub i sommerens transfervindue efter en lang lejeperiode i FC Nordsjælland.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter halvanden sæson som lejesvend i FC Nordsjælland skulle den kommende sæson være med målet om et gennembrud i Premier League.

Den 22-årige Brentford-dansker, Mads Bidstrup, er således rejst tilbage til Thomas Frank og. co. Men noget tyder nu på, at det igen bliver til et kort visit i Premier League-klubben.

Selvom intet angiveligt er slået fast endnu i forhold til Bidstrups muligheder for spilletid i Brentford, så kan det ifølge Ekstra Bladets oplysninger tyde på, at Mads Bidstrup nu er begyndt at afsøge sine muligheder for et skifte denne sommer.

Mediet skriver således, at Mads Bidstrup skulle være gået på jagt efter en ny arbejdsgiver efter sommer.

Det berettes, at der med al sandsynlighed ville være tale om en ny lejeaftale, hvis Bidstrup skulle vælge at skifte denne sommer. Det skulle eftersigende være efter ønske fra Brentford, som ser ud til gerne at vil holde på danskeren.

I samme forbindelse fremgår det også, at der skulle være interesse fra to klubber i den danske Superliga. FC Nordsjælland og F.C. København skulle angiveligt begge være interesseret i Mads Bidstrup.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det tyder dog ifølge Ekstra Bladets oplysninger på, at Bidstrup skulle have ambitioner, der rækker ud over Superligaen, hvorfor en retur til dansk fodbold virker usandsynlig for nuværende.

Mads Bidstrup møder i første omgang ind med den resterende del af Brentford-truppen, når Thomas Frank sætter gang i opstarten til den kommende sæson. Herefter vil en beslutning om fremtiden blive truffet.

Mads Bidstrups nuværende kontrakt med Brentford løber frem til sommeren 2024.

Se Mads Bidstrup sætte nogle perspektiver på sit udlandsskifte fra F.C. København til RB Leipzig som ungdomsspiller, og hvilke udfordringer, der fulgte med i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P