Premier League

Medier: Nu er West Ham og Arsenal enige om rekordhøj pris

West Ham og Arsenal er nået til enighed om prisen på Declan Rice.

Declan Rice er på vej til Arsenal i en rekordstor handel.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tredje gang blev lykkes gang for Arsenal.

Hvor vidt der er tale om held eller noget så simpelt som kroner og øre må stå hen i det uvisse – selvom meget tyder på sidstnævnte.

Man kunne således tidligt onsdag læse, at Arsenal skulle have sendt et bud på West Hams Declan Rice for tredje gang – og det var et stort et af slagsen.

Hele 105 millioner pund skulle klubben fra det nordlige London have smidt på bordet for den 24-årige englænder.

De 100 millioner pund som en fast transfersum, mens de sidste fem millioner pund kan blive sendt i retning af West Ham som såkaldte ‘add-ons’.

Onsdag aften beretter normalt velinformerede The Athletic så nu, at West Ham har accepteret buddet på 105 millioner pund.

105 millioner pund i alt svarer til cirka 911 millioner danske kroner, og det vil altså være markant mere end de cirka 877 millioner kroner, som Manchester City for snart to år siden betalte for Jack Grealish i Aston Villa.

Der er dermed optræk til en rekordstor handel, da Aston Villas salg af Jack Grealish gjorde ham til den dyreste britiske spiller nogensinde.

Følg Campo på Facebook

Også transferjournalisten Fabrizio Romano melder om et accepteret bud fra West Hams side onsdag aften.

Han skriver, ligesom The Athletic, at de to klubber nu skal blive enige om en tidshorisont for betalingen.

West Ham vil således helst have de 100 millioner pund senest i begyndelsen af 2025, mens Arsenal i tidligere bud har forsøgt at strække betalingsperioden ud over fem år.

Officielt: Arsenal på rov hos naboerne – henter ny spiller i Chelsea

Hvis handlen mellem Arsenal og West Ham går igennem, vil der desuden også være tale om Arsenals med afstand største transfer i historien.

De 911 millioner danske kroner, som buddet på Rice lige nu lyder på, er godt 300 millioner mere, end de 597 millioner kroner Arsenal i 2019 betalte Nice for Nicolas Pépé.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P