Premier League

Kovacic efter City-skifte: Jeg kan blive bedre under Peps ledelse

Mateo Kovacic kan officielt kalde sig for Manchester City-spiller, og han ser nu frem til at udvikle sig under Pep Guardiola.

Mateo Kovacic, Manchester City, Chelsea, Pep Guardiola.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Mateo Kovacic er Manchester City-spiller.

Det står klart, efter ‘the treble’-vinderne præsenterede den 29-årige kroat på en fire år lang aftale tirsdag aften.

Kovacic kalder selv skiftet fra Chelsea til Manchester City for et “drømmeskifte”, og særligt City-manager Pep Guardiola virker til at have haft stor indflydelse på hans beslutning.

– Det her er et genialt skifte for mig, og jeg kan ikke vente med at komme i gang i City.

– Alle som har set det her hold under Pep ved, hvor gode de er – for mig er det det bedste hold i verden. Det er åbenlyst når man kigger på vundne trofæer, men de spiller også den bedste fodbold. At tilslutte sig det her hold er virkelig en drøm for enhver fodboldspiller.

– Jeg har stadig en masse at lære, og jeg ved, at jeg under Peps ledelse kan blive en bedre spiller, hvilket jeg virkelig ser frem til, siger Kovacic til Manchester Citys hjemmeside og tilføjer, at hans plan er at slappe af nogle få uger, inden han rejser til Manchester for at forberede sig på den kommende sæson.

Mateo Kovacic nåede at tilbringe fem sæsoner i Chelsea, og havde fortsat et år tilbage af sin kontrakt med den blå London-klub inden skiftet til Manchester City.

Kampprogrammet er her: Sådan ser første runde af Premier League 2023/24 ud

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P