3F Superligaen

Officielt: OB aktive på ny – henter tysk midtbanespiller

Der har været gang i den på transfermarkedet for OB og lørdag er ingen undtagelse. OB præsenterer således lørdag endnu en ny spiller.

OB henter Sven Köhler
Foto: OB

OB har været særdeles aktive på transfermarkedet siden sæsonen 2022/23 blev fløjtet af.

Og lørdag skulle heller ikke være en undtagelse for de blå-hvide fra Fyn.

Således kan OB lørdag eftermiddag præsenterer endnu en ny spiller i klubben. Denne gang har man forstærket sig på den centrale midtbane.

OB har nemlig netop offentliggjort, at man har hentet den 26-årige tyske midtbanespiller, Sven Köhler, i VfL Osnabrück.

Klubben skriver, at man har lavet en aftale med Köhler, som gælder for de kommende tre sæsoner – altså frem til sommeren 2026. Og det glæder klubbens fodbolddirektør, Björn Wesström:

– Vi har scoutet efter en central midtbanespiller, som har en god fysik, og som er god til at hjælpe holdet med at balancere mellem offensiv og defensiv i både position og handlinger. Sven udtrykker og udstråler et naturligt lederskab, og han vil bidrage til at gøre sine holdkammerater bedre. Vi glæder os til at starte op på mandag med Sven i blå/hvide striber, siger Björn Wesström.

Sven Köhler selv glæder sig også over, at aftalen med OB er faldet på plads. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er meget glad for aftalen, og jeg tror, det bliver en rigtig god tid. Folkene, der arbejder her, overbeviste mig om projektet, og jeg tænker, tiden er rigtig til at være en del af det. Top6 er hovedmålet, og det vil jeg hjælpe til, at vi opnår. Jeg vil give alt, og jeg vil vise, hvad jeg kan. Jeg vil lede holdet og være en personlighed, og jeg håber, vi får succes, siger Sven Köhler.

– For mig en det en fantastisk klub, jeg er kommet til, og det er samtidigt et lille eventyr, da det er første gang, jeg skal spille udenfor Tyskland. Jeg har hørt meget om klubben og om fredagskampene på stadion. Der kommer mange mennesker, og jeg glæder mig til at spille for dem, siger Sven Köhler.

Köhler har blandt andet været en del af den tyske storklub, Schalke 04’s ungdomssystem, hvor han står noteret for 30 kampe. Det blev dog aldrig til et gennembrud i den tyske traditionsklub.

I stedet har den altså primært stået på bold i den tredjebedste tyske række samt en kort tur i den andenbedste række for Osnabrück. I alt står Köhler noteret for 98 kampe for klubben med otte mål og fem assists til følge.

OB hentede fredag Don Deedson i Hobro på en fri transfer. Se hans bedste aktioner fra den seneste sæson i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P