3F Superligaen

Bekræftet: OB henter profil i NordicBet Ligaen

Den unge Hobro-profil skifter til OB på en fireårig-aftale.

Don Deedson Louicius skifter til OB fra Hobro IK.
Foto: OB

Don Deedson Louicius skifter til OB fra Hobro IK på en fire-årig aftale.

Sådan lyder det bekræftende fra OB på klubbens hjemmeside.

Skiftet sker på baggrund af en flot sæson som topscorer i Hobro. Skiftet sker gratis efter endt kontraktudløb i Hobro.

– Don Deedson er en hurtig én mod én-spiller, som giver os endnu flere redskaber at arbejde med, når vi ønsker at udvikle vores offensiv. Siden 2019 har han tilpasset sig Danmark og dansk fodbold, hvilket gør tilvænningen kortere til OB og 3F Superligaen. Vi glæder os nu til at starte arbejdet sammen med Deedson i de kommende sæsoner, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Officielt: OB sælger back til udlandet

Don Deedson Louicius scorede i seneste sæson 11 mål for Hobro i 28 kampe. Derudover har den unge kantspiller fået fire landskampe for Haitis A-landshold. Han mener, OB er blandt de allerstørste klubber i Danmark.

– OB er en stor klub – for mig er det en af de fem største i Danmark – og fansene er fede, så jeg elsker, at jeg nu er her. Nu glæder jeg mig bare til at spille den første hjemmekamp med mine nye holdkammerater foran alle fansene, siger han til klubbens hjemmeside.

OB forlænger med keeper: En af Superligaens bedste

Første mulighed for spilleminutter i OB-trøjen for Don Deedson Louicius er, når klubben tager hul på den nye superligasæson den 23. juli hjemme mod Randers FC.

Relateret video:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P