Premier League

Medie: Topklub vil hente Premier League-dansker – prisen kan være for høj

Newcastle vil angiveligt forsøge at hente Joachim Andersen til klubben denne sommer, men selvom pengene er mange i den nyrige klub, kan prisen på den danske midtstopper alligevel være en udfordring.

Joachim Andersen er eftertragtet i Newcastle.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Joachim Andersen til Newcastle?

Den danske midtstopper har gennem flere sæsoner vist sig frem i Premier League.

Først var han udlejet til Fulham, inden han for to år siden blev hentet fra Lyon til Crystal Palace for lidt mindre end 150 millioner kroner.

I Crystal Palace er han sidenhen blevet en decideret forsvarsprofil, og særligt hans evner på bolden og den lange aflevering har gang på gang imponeret i Premier League.

Det skulle nu have fået Newcastle-manager Eddie Howe til at ville hente den 27-årige dansker. Det skriver Daily Mail.

Her forlyder det sig, at Joachim Andersen bliver anset som værende en af de bedste midtstoppere i Premier League udenfor top seks-klubberne.

Mediet påpeger dog, at transfersummen kan vise sig at blive en udfordring for Newcastle – også selvom Newcastle er en af de rigeste klubber i verden.

Eddie Howe skulle nemlig have fået besked på, at han “kun” må bruge 75 millioner pund, svarende til 650 millioner kroner, i år.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det betyder ikke, at Crystal Palace kommer til at forlange mere end 650 millioner kroner for Joachim Andersen, men derimod at Newcastle skal gøre op med sig selv, hvor meget man vil bruge på danskeren.

Newcastle har nemlig udsigt til Champions League i den kommende sæson, hvorfor de formentlig skal hente flere spillere og styrke truppen på flere forskellige positioner.

Samtidig har Joachim Andersen fortsat tre år tilbage af sin kontrakt i Crystal Palace, som dermed kan tage sig god tid og forlange en høj pris i eventuelle forhandlinger.

Daily Mail skriver videre, at Newcastle også er i færd med at hente Sandro Tonali i AC Milan, hvilket koster dem omkring 50 millioner pund – og så er der altså ikke meget råderum tilbage i budgettet til at hente danskeren.

Joachim Andersen har ni personer på lønningslisten: Se hans vilde setup

Joachim Andersen spillede fra start i 32 Premier League-kampe for Crystal Palace i den forgangne sæson.

Her blev det til otte clean sheets og et enkelt mål fra den danske stopper.

Joachim Andersen kom i fokus verden over, da han i begyndelsen af 2022/2023-sæsonen blev nikket en skalle af Darwin Nunez – se eller gense episoden nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P