International Fodbold

Vild udtalelse! ‘Forudsigelige’ Mbappe ville være gennemsnitlig i Sydamerika

En mangeårig sydamerikansk målmand mener ikke, at Kylian Mbappe har, hvad der skal til for at klare sig i sydamerikansk fodbold.

PSG's superstjerne Kylian Mbappe spås ikke mange chancer, hvis han nogensinde skifter til sydamerikansk fodbold.
Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Kylian Mbappe kan vinde fodboldkampe på egen hånd.

Den franske superstjerne anses af mange som den naturlige arvtager til tronen som verdens bedste fodboldspiller, efter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i en årrække har kæmpet om den.

Det er dog ikke alle, som ser det store lys i PSG-spilleren. Èn af dem, der forholder sig relativt uimponeret over hans bedrifter på banen, er den tidligere målmand Jose Luis Chilavert.

Den 57-årige paraguayaner har erfaring fra både Frankrig og Spanien, ligesom han også har spillet for blandt andre Velez Sarsfield i Argentina. Han mener ikke, at Mbappe vil kunne holde til at spille i Sydamerika, det siger han ifølge goal.com i radioprogrammet Futbol de los Grandos:

– Jeg ville gerne se ham spille i højder i La Paz (Bolivias hovedstad, red.) eller Quito (Ecuadors hovedstad, red.), eller på udebane i Brasilien.

– Her ville han være en gennemsnitlig spiller. Han er forudsigelig. Selvfølgelig har han en fordel med sin fart, men med en forsvarsspiller, der ånder ham i nakken, kan vi roligt kontrollere ham.

I en alder af 24 år har Kylian Mbappe allerede præsteret at score fire mål i to VM-finaler, og han ligger i øjeblikket nummer seks på alletiders VM topscorerliste med 12 mål.

Holland pligtsejrede efter ydmygelse – Frankrig cementerede puljeføringen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P