Dansk Fodbold

Lindstrøm afviser ikke skifte: Vil undersøge træneren

Jesper Lindstrøm har imponeret stort, siden han i juli 2021 skiftede Brøndby ud med Eintracht Frankfurt. Nu kan et nyt og større skifte være på vej.

Jesper Lindstrøm har imponeret i sine to sæsoner i Frankfurt, og nu rygtes han til større adresse. Selv vil han undersøge træner, hvis han skal skifte.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hellere være en stor fisk i en lille sø end en lille fisk i en stor sø.

Nogenlunde sådan lader Jesper Lindstrøms tankegang til at være, efter han ovenpå to succesfulde og imponerende sæsoner i Eintracht Frankfurt er begyndt at mærke interesse fra større klubber.

Den 23-årige dansker, der netop nu er en del af det danske landshold til fredagens kamp mod Nordirland, er ikke afvisende overfor et nyt klubskifte.

Lindstrøm har dog ikke i sinde at skifte, bare fordi der kommer en større klub og banker på døren.

– Hvis der skal ske noget, er det vigtigt, at jeg spiller. Der er begrænsninger for, hvor høj en hylde jeg skal op på, for jeg kan jo godt se, at i klubber som City, Liverpool, Real Madrid, Barca og alle de klubber er konkurrencen selvfølgelig større, end den er i Frankfurt.

– Det er vigtigt for mig at undersøge, hvem der er på holdet, og hvem træneren er, for du kan sagtens være god nok, men hvis ikke træneren synes det, spiller man ikke, siger Lindstrøm ifølge bold.dk.

Medie: Konkret interesse for Lindstrøm – bud sendt afsted

Jesper Lindstrøm er på rygteplan blevet sat i forbindelse med både Arsenal, Liverpool og Napoli.

Senest er det RB Leipzig, der har sendt et bud på den danske landsholdsspiller. Et bud der dog blev afvist af Eintracht Frankfurt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P