Dansk Fodbold

Christian Eriksen efter VAR-drama: Vi er pivheldige

Danmark slap kun med nød og næppe, og hjælp fra VAR, afsted med en sejr og tre point fredag aften - og det er intet mindre end pivheldigt, mener Christian Eriksen.

Christian Eriksen, Danmark.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Var det kønt? Nej.

Danmark formåede ikke at lukke kampen mod Nordirland fredag aften, efter man havde bragt sig foran med 1-0 tidligt i anden halvleg.

Det betød, at Nordirland havde alt at spille for til det sidste fløjt, og tre minutter inde i tillægstiden udmundede det sig i et vaskeægte VAR-drama.

Et frispark midt på Danmarks banehalvdel fik Nordirland til at smide det hele frem.

Jonny Evans vandt sin duel mod Simon Kjær, og Callum Marshall fik dirigeret bolden i mål til 1-1.

Der var ingen brok at spore hos danskerne, og bedst som Danmark var klar til at give bolden op for at spille de sidste to minutter af tillægstiden, brød VAR ind.

Et fire minutter langt VAR-tjek førte til en annullering af målet, og efter kampen var man stadig ikke helt sikker på, hvorfor det overhovedet blev annulleret.

– Når det tager så lang tid med VAR, så ender det for det meste med et underkendt mål – og det blev det heldigvis.

– Det er en utrolig lettelse, efter 10 rodede sidste minutter inden de scorer. Men vi burde have afgjort det lang tid før, siger Christian Eriksen efter kampen til TV2 og tilføjer, at nordirernes mål formentlig blev annulleret for offside.

Den danske United-stjerne er dog ikke i tvivl om, at fodboldguderne smilede til Danmark denne fredag.

– Vi er jo pivheldige.

– Utroligt meget [betydningen af sejren, red.). Selvfølgelig skal vi have kigget på måde, som vi spiller på, men i sidste ende får vi de tre point, og det er det, vi skal have. Vi fik ikke tre sidst, så vi skal stadig indhente noget, og det gjorde vi heldigvis med en sejr i dag, slutter Christian Eriksen.

Katastrofen lurede i Parken – Wind og VAR gjorde forskellen

Danmark spiller allerede igen mandag, hvor et af gruppens øvrige tophold, Slovenien, venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P