3F Superligaen

Pushbeskeder fra Superliga, dansk og international fodbold – nyt setup på campo.dk

Du får pushbeskeder fra Superliga, dansk og international fodbold på campo.dk, og indtil i dag har du kunnet vælge bestemte klubber og kategorier. Det laver vi nu om. Fremadrettet vil redaktionen blot pushe dagens allerstørste nyheder til alle modtagere, og vi dropper dermed de specifikke klub og liga-kategorier.

Ny strategi for pushbeskeder fra Superliga, dansk og international fodbold

Hos campo.dk får du pushbeskeder fra Superliga, dansk og International fodbold, hvor vi serverer dagens største nyheder.

Indtil i dag har redaktionen serviceret vores brugere med klub- og ligaspecifikke nyheder, men fremover vil dagens største nyheder blive leveret til alle modtagere.

Du kan stadig få overblikket over din klub, ved at downloade vores app eller gå på campo.dk, hvor du kan vælge Superliga, dansk og international fodbold fra vores mange kategorier.

– Vi har fra dag et haft et ønske om at levere kun de væsentligste fodboldnyheder men til gengæld give mere indhold i form af længere artikler, mere baggrund samt gallerier og faktabokse. I forlængelse af den ambition, vil redaktionen fremover vurdere, hvilke nyheder der er dagens vigtigste, som man skal kende til som fodboldtilhænger, siger Allan Hvid, chefredaktør på campo.dk.

Officielt: Bellingham skifter til Real Madrid på lang aftale

Med den nye strategi på pushbeskeder forventer han, at campo.dk samlet set vil hæve andelen af relevante nyheder til folks telefoner og computere.

– Der sker meget i Superligaen og i de største fodboldligaer, og ved at skrue ned for antallet af daglige notifikationer men til gengæld udvælge de allerstørste nyheder, håber jeg, at vi overordnet set vil fremstå endnu mere relevant med vores nyheder, siger chefredaktøren.

De nyheder, du fremover vil modtage som pushbesked på campo.dk vil være Breaking News og nyheder med national interesse, samt de fodboldnyheder man bør registrere, hvis man følger med i de største ligaer.

Det er ikke nok til en pushbesked, hvis en Premier League-klub forlænger med en trupspiller, men det er relevant, hvis en dansk fodboldspiller skifter til en Premier League-klub. Du modtager ikke en pushbesked, hvis en superligaklub har udtaget sin spillertrup, men du gør, når Kasper Hjulmand har udtaget sin landsholdstrup.

Du kan downloade campo.dk’s app ved at besøge App Store eller Google Play Store.

Du kan læse mere om campo.dk ved at klikke her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P