International Fodbold

Tre dage efter skifte til Real Madrid: Udtaget til det spanske landshold

Bare tre dage efter, at han vendte retur til Real Madrid er 23-årige Fran Garcia for første gang i sin karriere udtaget til det spanske A-landshold.

Det har formentlig været en helt fin uge for den unge Fran Garcia, der fredag skiftede til Real Madrid og mandag blev udtaget til det spanske landshold.
Foto: Real Madrid CF

Han har aldrig spillet en førsteholdskamp for Real Madrid, og han har aldrig spillet en a-landskamp for Spanien.

Nu kan begge dele dog være alvorligt tæt på for unge Fran Garcia, der mandag er blevet udtaget til det spanske a-landshold.

Fredag offentliggjorde Real Madrid, at klubben henter Fran Garcia tilbage fra Rayo Vallecano, hvortil klubben solgte den unge venstreback for to år siden.

Officielt: Real Madrid henter venstreback hjem fra Rayo

Mandag udtog den spanske landstræner, Luis de la Fuente, så Garcia som erstatning for PSG-spilleren Juan Bernat, der er blevet skadet.

Spanien møder på torsdag Italien i den ene semifinale i UEFA Nations League i hollandske Enschede. Dagen inden mødes Holland og Kroatien i den anden semifinale.

Fran Garcia har tidligere spillet én U21-landskamp for Spanien og fire U19-landskampe. I begge tilfælde har det også været med Luis de la Fuente som træner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P