2 min læsningAGF lukker for salg af nye sæsonkort

Hvis man som AGF-fan har ladet sig rive med at de netop vundne bronzemedaljer, er der dårligt nyt. Klubben har nemlig indstillet salget af sæsonkort til den kommende sæson.

2 min læsning
Der er dårligt nyt for AGF-fans, for Superligaklubben har nemlig indstillet salget af sæsonkort til den kommende sæson i Superligaen på Ceres Park.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Timingen kunne næppe være meget dårligere.

Fodboldfeberen raser i Aarhus, hvor byens fodboldhold for første gang i mange år netop har afsluttet en superligasæson med medaljer, og optimismen omkring byens stolthed er til at få øje på i bybilledet, der til stadighed er præget af hvide AGF-trøjer.

Det er dog vanskeligt at klandre AGF, men klubben har frem mod den kommende sæson indstillet salget af nye sæsonkort.

Det sker som led i forberedelserne til, at Aarhus-klubben efter planen skal rykke ind på sit nye stadion i 2026.

AGF ser nemlig ind i en omskiftelig fremtid, og før det nye stadion står klar, skal klubben igennem både en periode med nedsat kapacitet på Ceres Park og en længere periode på et midlertidigt stadion.

– Vi kan informere alle om, at vi ikke åbner for salg af almindelige nye sæsonkort/nye abonnementer for den nye sæson. Det gør vi ikke, fordi vi ser ind i en nedsættelse af kapaciteten på Ceres Park, og vi vil gerne sikre, at vores trofaste fans får mest mulig fleksibilitet og den bedste oplevelse frem til indvielsen af det nye stadion.  
 
– Derudover har vi lovet, at alle abonnenter, der har plads på Ceres Park i dag, ikke bare har plads på det nye stadion, men også på det midlertidige stadion – i hele perioden frem til det nye stadion står klar. Det løfte skal vi holde. Så altså ingen nye sæsonkort, lyder det fra AGF fredag morgen.

Nyt stadion: Aarhus har fået sit eget Colosseum

Dermed skal man altså have haft sæsonkort til den netop afsluttede bronzesæson for også at kunne være sikker på at have en plads til alle kampe i den kommende sæson.

Der er dog en enkelt mulighed for dem, der ikke har noget imod at stå op og synge med på ‘Kom, kom, kom i GF’s farver..’.

Inden længe åbnes der nemlig op for et begrænset antal nye abonnenter i et særligt billetabonnement til stemningsafsnittet på Bravida Tribunen. For 79 kroner om måneder kan man få adgang til at trække en billet til hver hjemmekamp i Superligaen.

Fra forårssæsonen 2024 vil AGF se frem mod nedsat kapacitet på Ceres Park, og et år senere rykker klubben ind på et midlertidigt stadion i den nordlige del af Aarhus, mens klubbens nye stadion bygges færdig.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P