2 min læsningOfficielt: Esbjerg forlænger med cheftræner Lungi

Esbjerg fB har trosdag valgt at forlænge aftalen med cheftræner Lars 'Lungi' Særensen.

2 min læsning
Esbjerg fB har ikke sikret oprykningen til NordicBet Ligaen endnu, men nu har de forlænget med cheftræner Lars Lungi Sørensen.
Foto: EfB

Egentlig stod aftalen til at udløbe denne sommer, men nu forlænger parterne.

Esbjerg fB har onsdag forlænget cheftræner Lars ‘Lungi’ Sørensens kontrakt, så den nu løber for yderligere én sæson – altså til sommeren 2024.

Også assistenttræner Søren Pallesen har fået forlænget sin kontrakt.

– Først og fremmest har vi været meget tilfredse med det arbejde, der er blevet lagt på træningsbanen, som så er blevet overført til kampene med Lars ”Lungi” Sørensen som hovedansvarlig. Resultaterne og udviklingen tror vi meget på vil fortsætte, og det er baggrunden for, at vi efter en god dialog er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Vi er meget tilfredse, og på EfB’s vegne er det en rigtig god løsning, lyder det fra administrereden direktør Jens Hammer Sørensen.

Lars ‘Lungi’ Sørensen overtog rollen som cheftræner i den klub, som han selv repræsenterede som spiller fra 1988 til 2000, da klubben i marts fyrede Lars Vind.

Siden marts er det blevet til 10 kampe for ‘Lungi’, der kun har tabt én og derfor har genskabt Esbjergs mulighed for en hurtigt tilbagevenden til NordicBet Ligaen.

– Jeg befinder mig godt i EfB, og føler, der er en god ro og energi hele vejen rundt i klubben. Spillertruppen er god, staben arbejder godt, så fundamentet for fortsat succes er på plads. Jeg er af den helt klare overbevisning, at der er mere at hente i truppen, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med holdet.

Esbjerg fB fortsætter navnesponsorat af stadion

– Da jeg trådte til, var vi under et pres, fordi vi skulle vinde kampe hver weekend for at hænge på i toppen. Det pres lever jeg og truppen godt med, for det vidner om interesse og forventninger, men det har samtidig gjort, at processen de seneste måneder handlet knapt så meget om udvikling. Det giver den nye aftale mulighed for at fokusere på, og det glæder jeg mig enormt til for alvor at tage fat på, når vi har rundet denne sæson af, lyder det fra Lars ‘Lungi’ Sørensen.

Esbjerg og cheftræner ‘Lungi’ er endnu ikke endegyldigt i mål, når det kommer til oprykningen fra den danske 2. Division.

Der resterer to kampe, hvoraf den første spilles på Blue Water Arena på søndag, hvor oprykningskonkurrenterne fra B.93 lægger vejen forbi.

Mens Kolding i toppen af 2. Division er ét point foran både Esbjerg og B.93, så sidder Esbjerg i skrivende stund på den anden af de to oprykningspladser som følge af en bedre målscore end netop B.93.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P