2 min læsningEsbjerg fB fortsætter navnesponsorat af stadion

Også de kommende fem sæsoner vil Esbjerg fB komme til at spille sine hjemmekampe på Blue Water Arena.

2 min læsning
Også de kommende fem sæsoner kommer fodboldklubben Esbjerg fB's hjemmebane til at gå under navnet Blue Water Arena.
Foto: Esbjerg fB

Five more years.

Det store stadion med plads til godt 17.000 tilskuere beliggende på Gammel Vardevej i Esbjerg vil også fremadrettet gå under navnet Blue Water Arena.

Fodboldklubben Esbjerg fB har netop indgået en ny aftale med shippingvirksomheden Blue Water, som også de kommende fem sæsoner vil have navnerettigheden på byens fodboldstadion.

Aftalen er en forlængelse af det samarbejde, der siden 2007 har betydet, at det tidligere Esbjerg Stadion nu går under navnet Blue Water Arena.

– Først og fremmest er vi meget glade for og stolte over at have givet håndslag på en ny, langvarig aftale med Blue Water Shipping. Siger man Esbjerg, så kan man ikke komme uden om også at sige Blue Water Shipping. Den imponerende rejse, som virksomheden har været på siden etableringen i 1972, er en inspirationskilde for alle. Både EfB, byen og regionen, og vi er meget tilfredse med, at vi hver dag bliver mindet om, vi holder til på Blue Water Arena.

– Ligesom det for Blue Water Shipping har været vigtigt at fastholde navneretten til byens flotte stadion, så har det også været en topprioritet for os. Blue Water Arena er et af landets suverænt bedste stadions, og det flugter med de værdier og den kvalitet, man forbinder med Blue Water Shipping. Vi er derfor meget glade for, at vi også de næste mange år skal give sydvestjyderne gode fodboldoplevelser på Blue Water Arena, lyder det fra administrerende direktør i EfB – Jens Hammer Sørensen.

Esbjerg ligger til oprykning efter sejr

Blue Water Arena er det fjerdestørste stadion i Danmark, og det er ejet af Esbjerg Kommune.

Endnu er det ikke sikkert, om Blue Water Arena i næste sæson kommer til at huse kampe i den dansk 2. Division eller i NordicBet Ligaen. Esbjerg fB er fortsat en del af en spændende topkamp i 2. Division, hvor de sammen med B.93 og Kolding IF skal fordele to oprykningspladser iblandt sig.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P