2 min læsningMedie: Højlund har holdt videomøde med Erik ten Hag

Ifølge det normalt troværdige medie The Athletic har danske Rasmus Højlund holdt et møde med Manchester United-manager Erik ten Hag.

2 min læsning
Ifølge mediet The Athletic har danske Rasmus Højlund afholdt samtaler med Manchester United-manager Erik ten Hag.
Foto: Spada/AP/Ritzau Scanpix

Harry Kane er førsteprioriteten i Manchester United, men det ændrer ikke på, at klubben også er interesseret i danske Rasmus Højlund.

Det er der to årsager til, og derfor har Manchester United-manager Erik ten Hag angiveligt allerede talt med den danske angriber.

Samtalen skulle have fundet sted for adskillige uger siden, og det foregik som et videomøde. Det skriver The Athletic.

Selvom Manchester United skulle lykkes med at lokke Harry Kane fra Tottenham, så lukker det ikke muligheden for, at også Rasmus Højlund allerede til sommer kan kalde sig Manchester United-spiller.

Harry Kane ses i United som den sikre løsning på klubbens angrebskvaler, men Tottenham-bestyrelsesforman, Daniel Levy, lader ikke til at være specielt villig til at sælge klubbens alltime topscorer.

Derfor kan United i stedet vende sig mod den danske Atalanta-angriber, som menes at koste i omegnen 40 millioner pund – 350 millioner kroner.

Ideelt set menes Erik ten Hag at ønske både en efaren og bevist målscorer og en ung angriber, der har potentiale til at udvikle sig, og her anses kombinationen Kane/Højlund altså som en tæt på ideel løsning.

Rygte: Manchester United-stjerne politianmeldt for vold

Rasmus Højlund menes selv at være mere end klar til at slutte sig til landsholdsholdkammeraten, Christian Eriksen, på Old Trafford, og til det kommende transfervindue, og kun i det kommende transfervindue, har han skrevet kontrakt med agentfirmaet SEG, hvis medstifter, Keez Vos, allerede repræsenterer Erik ten Hag.

The Athletic nævner desuden Frankfurts Randal Kolo Muani, Napolis Victor Osimhen og Juventus’ Dusan Vlahovic som mulige alternativer, men for alle tre angribere er der bump på vejen.

Kolo Muani menes at koste cirka det dobbelte af Rasmus Højlund, Napoli er ikke villige til at sælge Osimhen, og Dusan Vlahovic’ lønkrav skulle være ganske markante.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P