2 min læsningPulisic er stadig Chelsea-spiller: Meget kan ændre sig

Chelsea-amerikaneren Christian Pulisic nyder i disse dage at være samlet med det amerikanske landshold, men han regner med at vende retur til Chelsea efter sommerferien.

2 min læsning
Chelsea-amerikaneren Christian Pulisic er stadig Chelsea-spiller, men han siger selv, at meget kan ændre sig denne sommer.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har ikke været nogen god sæson for Chelsea, og det har ikke været nogen god sæson for Christian Pulisic.

I flere engelske medier har man de seneste uger og måneder kunnet læse om den oprydning, der det næste stykke tid skal ske i Chelsea-truppen, og amerikaneren lader til at være en af de spillere, der står først for.

Daily Mail beskrev for en uge siden Pulisic som en af syv spillere, der med sikkerhed ikke ville være at finde i Chelsea efter sommerferien.

Medie: 15 spillere kan få kniven i Chelsea – 21 spillere returnerer

Pulisic selv erkender da også, at de seneste par sæsoner ikke er gået som håbet, men fra den amerikanske landsholdslejr i Californien lyder det alligevel, at han lige nu regner med at vende retur til Stamford Bridge efter sommerferien.

– Det har selvsagt været en spændende rejse på klubplan for mig. Jeg synes, at det var et par gode år, mens de sidste par år slet ikke er forløbet, som jeg havde planlagt.

– Lige nu er mit fokus her på landsholdet [..] Derfra må vi denne sommer se, hvad der kommer til at ske. Det er selvsagt meget tidligt, og lige nu er jeg Chelsea-spiller, og min plan er at vende tilbage (til Chelsea, red.), men der kan ske en masse, og meget kan ændre sig, siger Pulisic ifølge ESPN.

Det amerikanske landshold er samlet i Carson City i Califonien forud for deres møde med ærkerivalerne fra Mexico den 15. juni.

Hvad den 24-årige Chelsea-spiller skal bruge landsholdslejren til, er han ikke selv særlig meget i tvivl om.

– Det har været en virkelig hård sæson for mig personligt og for vores hold selvfølgelig. For mig handler det om at komme ind her og få en frisk start og blive en del af et hold, som forhåbentlig kan vinde et par kampe.

– Jeg er virkelig spændt på at være her og få nogle minutter på banen og bare komme tilbage til at være den selvsikre spiller, som jeg ved, at jeg kan være. Bare det at finde mine ben igen og nyde spillet, for det har været svært på det seneste, lyder det fra Pulisic.

USA’s kamp mod Mexico er en semifinale i den nord- og mellemamerikanske Nations League. Begge nationer vandt deres indledende gruppespil med tre hold i hver gruppe, og nu venter en semifinale i Las Vegas. Den modsatte semifinale, som spilles den 15. juni og også finder sted i Las Vegas, står imellem Panama og Canada. Finalen spilles den 18. juni.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P