2 min læsningPeter Møller roser Hjulmand: Landsholdet er imødekommende og i øjenhøjde med danskerne

DBU kunne tirsdag præsentere en kontraktforlængelse med landstræner Kasper Hjulmand, og det er fodbolddirektør Peter Møller mere end tilfreds med.

2 min læsning
DBU's fodbolddirektør Peter Møller er meget glad for forlængelsen med landstræner Kasper Hjulmand.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand udtager senere tirsdag sin trup til EM-kvalifikationskampene mod Nordirland og Slovenien.

Kaninen i hatten denne tirsdag kan dog meget vel vise sig at omhandle Hjulmand selv, for fire timer inden trupudtagelsen offentliggjorde landstræneren og DBU en forlængelse af deres samarbejde med yderligere to år.

Officielt: Hjulmand forlænger som dansk landstræner

Den forlængelse er der flere grunde til set fra DBU’s perspektiv, forklarer unionens fodbolddirektør Peter Møller.

– Vi er meget glade for forlængelsen. Kasper har sammen med spillerne og staben gjort det fantastisk og har skabt store sportslige resultater med blandt andet EM-semifinalen og en suveræn VM-kvalifikation.

– Derudover optræder landsholdet imødekommende og i øjenhøjde med danskerne, her spiller Hjulmand en central rolle. Dette er naturligvis de synlige beviser på Kaspers værdi for landsholdet og DBU, men han spiller også en vigtig rolle i samarbejdet internt mellem alle landshold og i samarbejdet med klubberne.

– Det er et ønske fra Kasper og hele den sportslige afdeling i DBU, at fodboldens aktører får et endnu tættere bånd lige fra børnene til vores A-landsholdsspillere. Sidst men ikke mindst skal Kasper sørge for, at landsholdet udvikler sig, og at vi også fremadrettet kan skabe højdepunkter og øjeblikke som danskerne vil huske mange år ud i fremtiden, forklarer Peter Møller.

Peter Møller om Hjulmand-rygter: Kontrakten er uopsigelig

Peter Møller forklarede i sidste uge, at Hjulmands kontrakt med DBU var uopsigelig, og at det fra unionens side var et ønske at forlænge aftalen.

Den forlængelse har de to nordjyder nu i fællesskab fået styr på.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P