Esbjerg ligger til oprykning efter sejr

Esbjerg fB er lørdag kravlet op på andenpladsen i 2. division, efter det blev til en kneben 2-1-sejr over Thisted.

Esbjerg fB Logo

Esbjerg fB har kurs mod oprykning til NordicBet Ligaen.

Således blev det søndag til en 2-1-sejr over Thisted.

Men de tre point kravler Esbjerg nu op på andenpladsen i landets tredjebedste række.

Esbjerg kom foran i første halvleg, da Mads Larsen allerede efter otte minutter gjorde det til 1-0.

Efter lidt mere end en halvtimes spil blev hjemmeholdets føring udbygget, da Nicklas Strunck gjorde det til 2-0.

Efter pausen blev der bragt fornyet spænding tilbage i opgøret, da gæsterne fra Thisted kom på 2-1 efter et mål scoret af Thomas Damsgaard.

Trods flere chancer for at udbygge føringen, blandt andet et skud på stolpen, fik Esbjerg aldrig gjort det til 3-1.

De formåede dog at holde Thisted yderligere fra fadet, og opgøret endte dermed 2-1 til Superligaens bronzevindere fra 2019.

Esbjerg kravler med sejren op på andenpladsen i 2. division, hvor der fortsat mangler to runder.

Her ligger man a point med B. 93 på tredjepladsen, mens der er et enkelt point op til Kolding IF på førstepladsen.