2 min læsningAfviser Athletics kontraktudspil igen – Barca venter

Det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før Iñigo Martínez kan kalde sig FC Barcelona-spiller.

2 min læsning
FC Barcelona har længe været sat i forbindelse med Athtleic Clubs Inigo Martinez, og nu har han afvist et kontraktudspil fra den baskiske klub.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Inden længe venter der formentlig yderligere konkurrence i midterforsvaret til Andreas Christensen.

Den danske forsvarsspiller kan efter alt at dømme se frem til at få selskab i FC Barcelona af den 32-årige Iñigo Martínez, der tirsdag har sagt officielt farvel til Bilbao-klubben Athletic.

– Athletic Club og Iñigo Martínez afslutter deres kontraktlige forhold den 30. juni. Spilleren har besluttet at påbegynde en ny professionel rejse efter seks sæsoner [i Athletic].

– Efter forskellige forhandlingsforsøg i de seneste to sæsoner har Iñigo Martínez fastholdt sin afvisning af klubbens kontrakttilbud. [..] Athletic Club ønsker Iñigo Martínez held og lykke i hans fremtidige karriere og værdsætter dybt hans engagement og dedikation i alle disse år, lyder det officielt fra Bilbao-klubben.

Iñigo Martínez kom til Athletic fra en anden baskisk klub, nemlig Real Sociedad, tilbage i januar 2018, og nu går turen altså efter alt at dømme videre til Catalonien.

Messi vil gå langt for Barça – beder bejlere om at udsætte forhandlinger til 2024

Den netop afsluttede sæson har langt fra været den bedste for den nu 32-årige forsvarsspiller, der undervejs har været ramt af tre forskellige skader.

Først på sæsonen var det knæproblemer, der holdt ham ude af Athletics trup, mens han i januar og februar døje med hælspore. Senest har han som følge af en lægskade måttet se sæsonens sidste otte LaLiga-kampe fra tribunen.

Martínez står noteret for 20 spanske A-landskampe, men som følge af sin seneste skade er han ikke udtaget til Luis de la Fuentes seneste landsholdstrup.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P