2 min læsningRösler efter bronze: Vores hjerteblod er, at vi aldrig giver op

AGF leverede søndag et af superligahistoriens vildeste comebacks, da de mod Brøndby kom tilbage og fik 3-3. Det ligger til holdet aldrig at give op.

2 min læsning
AGF leverede søndag et af Superligahistoriens vildeste comeback, da de med 3-3 mod Brøndby sikrede sig bronze. Det ligger til klubben aldrig at give op.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I troed’ vi var døde og borte..

AGF sikrede sig på fuldstændig vanvittig vis Superligaens tredjeplads, da de vendte 0-3 til 3-3 mod Brøndby søndag aften.

Efter kampen kunne cheftræner Uwe Rösler så sætte punktum for en første sæson i Aarhus-klubben, som de færreste formentlig havde turdet håbe på.

Derfor var tyskeren ikke overraskende en glad mand.

– Det er utroligt! Jeg er enormt lettet. Og så er jeg så stolt af spillerne. Vores hjerteblod er, at vi aldrig giver op. Det har vi vist hele sæsonen. Spillerne stoppede aldrig med at tro på det. Og i dag smilede lykkens gudinde så til os, men vi har fortjent det over hele sæsonen, sagde Uwe Rösler efter kampen.

Fire minutter efter Brøndbys mål til 0-3 sendte Rösler hollandske Jelle Duin på banen i stedet for Mikkel Duelund, og hollænderen, som ellers har haft en ganske undervældende sæson i AGF, leverede stort, da der var allermest brug for ham.

AGF’s flyvende hollænder: Jeg elsker den her klub

Først reducerede Duin bare tre minutter efter sin indskiftning, inden det syv minutter senere var hans afslutning, der gav AGF straffespark og Brøndbys Kevin Mensah rødt kort. Slutteligt var det også Duin, der fik hele Ceres Park til at nå klimaks sammen, da han med fem minutter tilbage af kampen udlignede til 3-3.

– Vi fik fantastiske indhop fra bænken. Jeg er bare så glad på spillernes vegne og at de får noget ud af den her meget hårde sæson. Og så ser jeg enormt meget frem til at spille i Europa, lød det fra Rösler, der efter kampen kunne se en flok rørte AGF-spillere.

– Det er et eksempel på hele holdet. På hele staben. Vi har arbejdet meget hårdt. Hver fridag har vi været her. Spillerne har ofret rigtig meget. Vi vil også gerne takke familierne, konerne, kæresterne og børnene. En fodboldspiller kan ikke altid gøre, hvad normale mennesker gør på en fridag, så vi har ofret meget for at være, hvor vi er i dag, lød det fra den 54-årige tysker.

AGF kan nu se frem til at indgå i kvalifikationen til Europa Conference League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P