1 min læsningAGF’s flyvende hollænder: Jeg elsker den her klub

Jelle Duin var efter sine to scoringer og 3-3 opgøret mod Brøndby en ovenud lykkelig mand. Han storroste klubben og dens fans.

1 min læsning
Jelle Duin elsker AGF
Foto: Ritzau / Scanpix

Jelle Duin har skrevet sig ind i historien. AGF-historien.

Med to mål i 3-3 comebacket mod Brøndby var han med til at sikre, at bronzemedaljerne blev hentet til Smilet By.

Og især hollænderens første mål vil mange AGF-fans uden tvivl huske i mange år.

Jelle Duin har været ude af AGF-holdet i foråret på grund af skader, men comebacket til Uwe Röslers trup kunne ikke times bedre.

– Jeg var skadet i tre måneder, og jeg har arbejdet så hårdt for bare at komme tilbage til de sidste kampe.. og nu med den her følelse. Det er bare fantastisk, sagde Jelle Duin efter opgøret til Discovery +

– Før vinterpausen var jeg en del af holdet og fik startpladser. Men så fik jeg små skader og havde det ikke for godt. Men nu føler jeg mig helt fit, og det fungerer rigtig godt for mig. Jeg elsker den her klub. Fansene er fantastiske, og når du går i byen er folk så flinke, sagde Jelle Duin, der dog ikke vil afsløre, om han bliver i AGF efter sommerferien.

– I don’t know.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P