3F Superligaen

SIF kunne ikke ønske sig en bedre modstander: FCM er et stort og dyrt hold

Silkeborg IF-cheftræner Kent Nielsen ser frem til mødet med FC Midtjylland mandag - faktisk kunne han ikke ønske sig en bedre modstander.

Kent Nielsen, Silkeborg IF, Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kigger man på tabellen, så har Silkeborg IF ikke noget som helst at spille for.

Man er sikret overlevelse, og kan hverken nå OB foran sig eller blive indhentet af de tre klubber længere nede i tabellen.

Alligevel er det en opsat Silkeborg IF-cheftræner, Kent Nielsen, som kigger frem mod mandagens opgør mod FC Midtjylland.

For selvom FC Midtjylland topper nedrykningsspillet, så er det en ønskemodstander for Kent Nielsen og co..

– Vi vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af. I første omgang hjemme mod FCM. Det er et stort og dyrt hold samtidig med, at det er vores lokalrivaler, så det kunne ikke være en bedre modstander i vores situation i sæsonens sidste hjemmekamp, siger Kent Nielsen til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

– Vi kan jo godt læse tabellen, men vi skal have dyrket, hvor fedt det er, når vi spiller godt. Når vi spiller godt, kan vi udfordre alle, og det skal vi forsøge at tage med ind i næste sæson. FCM har set stærke ud på det seneste, og vi har i den grad revanche til gode fra vores første 20 minutter i Herning.

Med to runder tilbage af Superligaen, begynder det for alvor at spidse til.

I nedrykningsspillet kæmper tre klubber for en tilværelse i landets bedste række, mens OB og FC Midtjylland kæmper om den eftertragtede syvendeplads, som giver en mulighed for at spille europæisk fodbold i næste sæson.

Selvom Silkeborg, som den eneste af klubberne i nedrykningsspillet, ikke kan nå hverken det ene eller det andet, så skal man alligevel ikke forvente at se en rotation af spillerne.

– Nej, ikke så længe andre hold er afhængige af vores resultater. Så stiller vi så konkurrencedygtigt som muligt af respekt for turneringen. Vi går efter at vinde og komme så stærkt ind i næste sæson muligt, siger SIF-cheftræneren.

Officielt: Silkeborg tager afsked med tre spillere – Lasse Vigen uafklaret

Kampen mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland fløjtes i gang mandag klokken 14.00 i Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P