Premier League

Ten Hag slår fast: Vi har brug for bedre spillere

Manchester United sikrede sig torsdag deltagelse i Champions League til næste sæson, men der skal nye og bedre spillere til, hvis klubben vil kæmpe med om det engelske mesterskab.

Manchester United har brug for bedre spillere for at kæmpe med om de største titler, siger manager Erik ten Hag.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

De var en kort overgang oppe at snuse til toppen, men det blev der endegyldigt sat en stopper for på Anfield.

Et 7-0-nederlag til ærkerivalerne fra Liverpool smadrede Manchester Uniteds ambitioner om at spille med om det engelske mesterskab, og siden har klubben set bysbørnene fra Manchester City løbe med trofæet.

Torsdag aften overhalede United med en 4-1-sejr over Chelsea Newcastle på Premier Leagues tredjeplads, og samtidig blev det matematisk sikkert, at den i næste sæson står på Champions League-fodbold på Old Trafford.

Det glæder selvfølgelig United-manager, Erik ten Hag, men hollænderen kræver forstærkninger til truppen, hvis de i næste sæson skal kunne spille med om mesterskabet.

– Det er vanskeligt at sige på nuværende tidspunkt. Vi er nødt til at se, hvordan vi kommer ud af transfervinduet, men jeg tror, at vi har brug for mere.

– I ligaen er det en god start at være i top-fire. Vi vil spille med om mesterskabet, men man er nødt til at være realistisk, og vi kan først sige noget, når vi har truppen på plads til sidst i transfervinduet.

– Truppen er der, og man kan godt sige noget om, hvorvidt det er realistisk eller ej. Lige nu er vi langt væk, så vi har en masse arbejde foran os. Vi forbedrer os på holdet og i truppen, men vi har brug for bedre spillere, hvis vi vil kæmpe med om de største [titler], lyder det fra Ten Hag ifølge The Athletic.

Mål og Highlights: Se Manchester United sikre sig CL-plads med nedsabling af Chelsea

Generelt lader optimismen til at være tilbage i den røde del af Manchester, efter Ten Hag sidste sommer satte sig i managersædet, men debutsæsonen har bestemt ikke været uden bump på vejen.

Ten Hag lagde ud med to nederlag i ligaen, herunder et 4-0-nederlag til Brentford, mens det også blev til en 6-3-lussing mod Manchester City i efteråret.

Den værste nedtur kom dog i foråret, hvor holdet i marts kollapsede fuldstændigt og tabte 7-0 til Liverpool, for efterfølgende at ryge ud af Europa Leagues kvartfinale efter et 3-0-nederlag til et skrantende Sevilla-mandskab.

Anerkendt avis: Manchester United vil hente Neymar

Den slags blamage er der næppe råd til i næste sæson, hvis klubben altså vil spille med om de store trofæer. Det er den 53-årige hollænder godt selv klar over.

– Jeg har ikke så meget tålmodighed, det er en af mine fejl. Vi vil vinde alle kampe. Der er en gode base at bygge videre på, men standarden er nødt til at gå op – kravene er nødt til at stige. Vi må arbejde med denne trup i sommer men også se, om vi i [transfer-] vinduet kan styrke truppen, lyder det fra Ten Hag.

Manchester United møder i sæsonens sidste ligakamp Fulham på søndag, mens sæsonens største kamp står den 3. juni på Wembley, hvor de United i FA Cup-finalen møder mestrene og lokalrivalerne fra Manchester City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P