1 min læsningMedie: Ny kontraktforlængelse på plads i Arsenal

Arsenal har tidligere på måneden forlænget både Bukayo Saka og Aaron Ramsdales kontrakt, og nu følger The Gunners op med en ny forlængelse.

1 min læsning
Efter forlængelser med Aaron Ramsdale og Bukayo Saka følger Arsenal nu op med en forlængelse af Reiss Nelssons kontrakt for de kommende fire sæsoner.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I Arsenal bygger de for fremtiden.

Tidligere på sæsonen forlængede Premier Leagues nummer to med de to brasilianske Gabriel’er Martinelli og Margalhaes, og indenfor de seneste otte dage er det også blevet til forlængelser med Bukayo Saka og Aaron Ramsdale.

Nu følger Mikel Arteta og Arsenal op med en forlængelse med kantspilleren Reiss Nelson, der ellers har kontraktudløb om godt en måned. Det skriver The Athletic.

Endnu er kontrakten ikke officiel fra klubbens side, men Reiss Nelson sagde tidligere på sæsonen om sit forhold til klubben:

– Jeg har været her, siden jeg var otte, og Arsenal er alt, jeg kender til. Jeg bor kun et par minutter fra stadion, og al min familie er der, så selvfølgelig vil jeg elske at blive, lød det fra Reiss Nelson.

23-årige Reiss Nelson har endnu til gode at starte en kamp i Premier League i denne sæson, hvor særligt en lårskade har ødelagt store dele af sæsonen.

Arsenal-helt om sejrshug: Jeg tænkte ‘bare giv mig den her ene chance’

I oktober sæsondebuterede han med to mål i 5-0-sejren over Nottingham Forest, og efter VM samt en længere skadesperiode gjorde han i starten af marts comeback.

Her sørgede han med et drømmemål i syv minutters overtid for, at Arsenal tog en 3-2-sejr over Bournemouth. Det mål kan du se øverst i denne artikel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer