2 min læsningMedie: Hazard kan sende Kane til Real Madrid

Der kan være en ganske opsigtsvækkende byttehandel på vej mellem Real Madrid og Tottenham.

2 min læsning
En ganske opsigtsvækkende byttehandel kan være på vej mellem Real Madrid og Tottenham, der kan sende Harry Kane til Spanien og Eden Hazard til London.
Foto: Ritzau/Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Begge klubber står i et dilemma.

Real Madrid og Tottenham går begge ind til et ganske interessant transfervindue, hvor begge klubber har brug for at forstærke sig.

Det kan der ifølge den spanske radiostation Cadena Ser komme en ganske opsigtsvækkende byttehandel ud af.

Real Madrid skulle nemlig være på udkig efter en erstatning til 35-årige Karim Benzema, og gennem en mellemmand er de angiveligt blevet tilbudt Tottenhams Harry Kane som Benzemas afløser. Et tilbud klubben endnu ikke har sagt hverken ja eller nej til.

Harry Kane har til sommer ét år tilbage af sin kontrakt i Tottenham, og hvis London-klubben vil have penge for sin all-time topscorer, menes sommerens vindue at være sidste reelle mulighed.

Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, skulle være modvillig mod at sælge Kane til en konkurrent i Premier League, hvor særligt Manchester United ellers skulle være særdeles interesseret, og det har angiveligt åbnet muligheden for et salg til den spanske hovedstad.

Selvom Kane kun har ét år tilbage af sin kontrakt, bliver han næppe solgt for under 500 millioner kroner, men også det markante prisskilt har Real Madrid en løsning på.

Dansk selskab til Eriksen? – ten Hag har Kane og dansk angrebskomet på ønskelisten

I Real Madrid går belgiske Eden Hazard nemlig fortsat rundt, og selvom han stort set ikke spiller for kongeklubben, så menes han fortsat at have en stor stjerne i Premier League, hvor han i sin tid slog sit navn fast som Chelsea-spiller.

32-årige Eden Hazard har, ligesom Kane, kontraktudløb i sommeren 2024, men allerede et år inden kan han altså vise sig at få en chance for at genstarte sin skrantende karriere i Premier League, hvis han som en del af betalingen for Kane bliver sendt tilbage til London.

Ydermere mener Cadena Ser at vide, at Real Madrid også ser tilgangen af Harry Kane som et vigtigt skridt i bestræbelserne på at integrere Jude Bellingham i truppen. Dortmund-englænderens skifte til den spanske kongeklub er angiveligt kun detaljer fra at være på plads, og her kan Bellinghams landsholdskollega altså vise sig at blive en prik, der får puslespillet til at falde på plads for de stadig forsvarende Champions League-mestre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer