2 min læsningCalhanoglu tæt på forlængelse: Det er ikke nogen hemmelighed

Inter vandt onsdag aften Coppa Italia, og umiddelbart efter den sejr proklamerede klubbens tyrkiske midtbanespiller, at han er tæt på en kontraktforlængelse.

2 min læsning
Inters tyrkiske midtbanespiller Hakan Calhanoglu er langt i forhandlingerne om en kontraktforlængelse med den italienske klub.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Inter kan potentielt have gang i en drømmesæson.

Selvom det går op og ned i Serie A, så er det særligt i cup-turneringerne gået særdeles godt, og onsdag aften slog Milano-klubben Fiorentina i Coppa Italia-finalen.

Inter er italienske pokalmestre – igen

Lørdag den 10. juni står den på Champions League-finale mod Manchester City, og den finale bliver for tyrkiske Hakan Calhanoglu spillet på hjemmebane, for finalen står nemlig i tyrkiske Istanbul.

Calhanoglu, der i sommeren 2021 skiftede på en fri transfer fra lokalrivalerne fra AC Milan, er særdeles godt tilfreds i Inter, og efter cup-finalen onsdag afslørede han, at han er særdeles tæt på en forlængelse i Inter.

– Det er ikke nogen hemmelighed. Jeg er virkelig glad for at være i Inter, og det har jeg været siden dag ét. At føle sig så elsket af alle vores folk er en uforklarlig følelse. I forhold til forlængelsen så er vi allerede enige og meget tæt på. Jeg er glad for at kunne fortsætte min drøm her, sagde Calhanoglu til Sky Sports.

Inter er med Juventus’ nye pointtab forholdsvis sikker på at sikre sig Champions League-fodbold i næste sæson, men selv hvis det skulle mislykkes at sikre igennem Serie A, så kan Milano-klubben ‘bare’ vinde finalen den 10. juni – en finale hvor italienerne dog er klare underdogs.

– Vi har altid spillet godt i finaler, og vi ved, at de er favoritter. Vi vil give alt, for jeg vil løfte det trofæ. Også fordi vi skal spille i mit land, så det vil være en ekstra følelse for mig, lyder det fra Calhanoglu.

Der er 16 dage til Champions League-finalen, og inden da har Inter to kampe i Serie A, hvor de møder Atalanta og Torino. Netop Atalanta har stadig mulighed for at hente Inter på Serie A’s tredjeplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer