1 min læsningEndnu en dansker på vej til Premier League: Koster mindst 25 millioner euro

I Istanbul har danske Victor Nelsson gang i så god en sæson hos Galatasaray, at det har kastet interesse af sig fra Premier League.

1 min læsning
Den danske Galatasaray-midterforsvarer, Victor Nelsson, kan være på vej til den engelske Premier League, beretter Fabrizio Romano.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er i forvejen 13 danskere i Premier League, men en ny kan komme til.

24-årige Victor Nelsson har nemlig spillet så vigtig en rolle i tyrkiske Galatasaray, at han der nu skulle være interesse fra den bedste engelske række.

Ifølge transferspecialisten Fabrizio Romano er to bestyrelsesmedlemmer fra Galatasaray netop nu i Storbritannien for at forhandle.

To unavngivne engelske klubber skulle være interesseret i den danske midterforsvarer, som ikke bliver gratis.

Galatasaray er nemlig kun interesseret i at lytte til tilbud på 25 millioner euro eller mere. Det samme skulle være tilfældet for klubbens 22-årige franske højreback, Sacha Boey.

Victor Nelsson har i denne sæson spillet fuld tid i samtlige kampe i den tyrkiske Süper Lig med undtagelse af én kamp, hvor han sad ude med karantæne.

Victor Nelsson og Galatasaray slog Fenerbahce i det interkontinentale derby

Galatasaray har direkte kurs mod klubbens 23. tyrkiske mesterskab. Med to runder tilbage kan Istanbul-klubben sikrer sig mesterskabet med en sejr over Ankaragücu på tirsdag.

Vinder de ikke den kamp, venter der formentlig en neglebidder i sidste runde. Inden da vil forfølgerne og ærkerivalerne fra Fenerbahce med en sejr over Antalyaspor kunne have reduceret hullet til to eller tre point, og da Galatasaray i sidste runde møder netop Fenerbahce, skal mesterskabet altså afgøres i en direkte dyst.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer