Victor Nelsson og Galatasaray slog Fenerbahce i det interkontinentale derby

Galatasaray cementerede søndag førstepladsen i den tyrkiske Süper Lig, da de slog ærkerivalerne fra Fenerbahce.

Galatasaray slog søndag fenerbahce i den tyrkiske liga - en sejr der er vigtig både i tabellen og i forhold til håneret i Istanbul.

Der er ni kilometer imellem Fenerbahces Sükrü Saracoglu Stadium og Galatasarays Vodafone Park.

Søndag aften var det førstnævnte, der lagde græs til Istanbulderbyet mellem asiatiske Fenerbahce og europæiske Galatasaray, og det blev europæerne, der med et 0-3-resultat trak sig sejrrigt fra kampen.

Victor Nelsson startede kampen for europæiske Galatasaray, mens en knæskadet Mathias Ross måtte se med fra tribunen. Herfra kunne den tidligere AaB’er se sin portugisiske holdkammerat, Sergio Oliveira, bringe udeholdet foran 0-1 efter en halv times spil.

Den føring holdt helt til det 78. minut, hvor Kerem Akturkoglu fordoblede føringen.

Det legendariske Istanbul-opgør fik kort efter en smule af dets karakteristiske drama, da Irfan Can Kahveci så direkte rødt efter en grim tackling på franske Leo Dubois.

I 11 minutters overtid var det så Mauro Icardi, der kunne gøre det til slutresultatet 0-3.

Med sejren lægger Galatasaray afstand til netop Fenerbahce på andenpladsen i den tyrkiske Süper Lig. Galatasaray har nu fire point ned til de evige rivaler.