Så umuligt ud: Nu er de i playoff-finalen efter vanvittigt returopgør

Sheffield Wednesday tabte første duel med 4-0 til Peterborough, men lykkedes torsdag aften alligevel med at sejre samlet.

Sheffield Wednesday, vildt comeback, Championship.

Det hører til sjældenhederne.

Når man har tabt med 4-0 i det første opgør, ser det mere end almindeligt svært ud – næsten umuligt.

Alligevel lykkedes Sheffield Wednesday torsdag aften med at spille sig i playoff-finalen om oprykning til Championship med en 4-0-sejr over Peterborough i ordinær spilletid, og derefter en straffesparkskonkurrence.

Det vanvittige comeback blev skudt i gang allerede i det 9. minut, da Michael Smith gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet med en scoring på straffespark.

I det 25. minut fordoblede Lee Gregory føringen, så stillingen ved pausen var 2-0.

Næste mål faldt først i det 78. minut, da Reece James gjorde det til 3-0.

Det sidste mål blev sat ind otte minutter inde i dommerens tillægstid, da Liam Palmer sikrede Sheffield Wednesday en ny chance i forlænget spilletid med sin scoring til 4-0.

I den forlængede spilletid fortsatte dramaet, da Lee Gregory var tæt på at blive skurken i det 105. minut med et selvmål. 4-1, og Peterborough var pludseligt på vej i playoff-finalen igen.

I det 112. minut fik Sheffield Wednesday dog atter bragt balance i det samlede regnskab, da Callum Paterson gjorde det til 5-1.

Kampen skulle derfor afgøres i straffesparkskonkurrence, og her fuldendte Sheffield Wednesday comebacket med en 5-3-sejr fra 11-meterpletten.

Med den samlede sejr kigger Sheffield Wednesday nu frem mod playoff-finalen om oprykning til Championship, hvor enten Barnsley eller Bolton venter.