1 min læsningFCN forlænger med talent: De kan forhåbentlig lave et stort salg på mig

FC Nordsjælland oplyser fredag, at man har forlænget kontrakten med 16-årige Lucas Høgsberg. Den unge højreback drømmer om at blive solgt dyrt i fremtiden.

1 min læsning
FC Nordsjælland Logo

I løbet af foråret er der sket ikke så lidt for 16-årige Lucas Høgsberg.

Her har han været med førsteholdet i FC Nordsjælland på træningslejr, fået officiel debut (i Pokalen) og er blevet rykket op i førsteholdstruppen permanent.

Fredag oplyser Farum-klubben så, at man har udstyret den unge højreback med en ny kontrakt.

Den nye kontrakt strækker sig frem til 2026, og Lucas Høgsberg drømmer om at betale tilbage i fremtiden.

– Der var overhovedet ingen tvivl, da jeg fik muligheden for at forlænge med klubben. Jeg er en Farum-dreng, og det har altid været en drøm for mig at komme til at spille i klubben. Den drøm er jeg i fuld gang med at udleve – og det er helt fantastisk.

– Til at starte med vil jeg gerne være en spiller, som kan levere nogle gode og afgørende indhop fra bænken. Senere har jeg en ambition om, at jeg skal udvikle mig til en profil og fast mand i startopstillingen, så FC Nordsjælland forhåbentlig en dag kan lave et stort salg på mig, siger Lucas Høgsberg til FC Nordsjællands egen hjemmeside.

Lucas Høgsberg har været i FC Nordsjælland siden børnehavealderen, og står noteret for 18 U-landskampe for Danmark.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer