1 min læsningEndnu en FCN-forlængelse: Jeg tror virkelig på projektet

FC Nordsjælland har fredag over middag delt nyheden om endnu en kontraktforlængelse med en af klubbens unge spillere.

1 min læsning
FC Nordsjælland Logo

Tidlige fredag kunne FC Nordsjælland løfte sløret for, at man har forlænget aftale med 16-årige Lucas Høgsberg.

Nu har FC Nordsjælland forlænget med endnu et af sine talenter.

Der er denne gang tale om 18-årige Magnus Munck. Det oplyser FC Nordsjælland på klubbens hjemmeside.

Den unge midtbanespiller har siden vinter været en fast del af førsteholdet i klubben.

– Jeg tror virkelig på det her projekt i FC Nordsjælland – og jeg er sikker på, at det er den helt rigtige beslutning for mig at forlænge med klubben. Så det er jeg enormt glad for, at jeg har fået muligheden for. 

– Jeg tror på, at jeg i løbet af de næste fire år kan etablere mig som en profil og blive en fast del af startopstillingen i FC Nordsjælland. Det er i hvert fald mit mål. Jeg ved, at det kommer til at kræve rigtig meget, men jeg er helt klar på at arbejde benhårdt til hver eneste træning for at nå det mål, siger Magnus Munck i forbindelse med den nye aftale.

Den nye kontrakt mellem Magnus Munck og FC Nordsjælland strækker sig frem til 2027.

Magnus Munck kom til FC Nordsjælland om 12-årig, og har i denne sæson fået tre kampe for Farum-klubben i Pokalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer