1 min læsningRivalerne tog pladsen i Champions League-finalen: De fortjener det

Olivier Giroud er af den overbevisning, at Inter fortjener pladsen i Champions League-finalen.

1 min læsning
AC Milan, Olivier Giroud, Champions League.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

AC Milan måtte sig slået over to kampe af ærkerivalerne fra Inter.

Således blev det tirsdag aften til en 1-0-sejr til Inter, efter det for en uge siden blev til en 2-0-sejr til Inter på San Siro i Milano.

Dermed kigger Inter nu frem mod Champions League-finalen som sæsonens første finalist med en samlet 3-0-sejr, og selvom det gør ondt at se ærkerivalerne spille sig i Champions League-finalen på bekostning af sit eget hold, så mener AC Milans Olivier Giroud, at det er ganske fortjent.

– Vi håbede til det allersidste, men da Lautaro Martinez scorede, blev det endnu sværere.

– Vi kan godt slå dem, og vi har allerede slået dem i Serie A, men over de to kampe her, der fortjener de at komme i finalen.

– Det gør ondt at tabe semifinalerne i Champions League, særligt fordi det er mod Inter. Men vi skal stadig være stolte over, hvad vi har opnået, siger Olivier Giroud til Viaplay.

Mål og Highlights: Første finalist fundet! Se Inter slå lokalrivalerne AC Milan og spille sig i CL-finalen

Onsdag aften skal sæsonens sidste Champions League-finalist findes, når Real Madrid gæster Manchester City i returopgøret.

Det første opgør mellem de to giganter endte med 1-1 i Madrid, og onsdagens sidste semifinale fløjtes i gang klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer