2 min læsningEfter Hiljemark-forlængelse: Alle har udviklet sig markant under ham

Oscar Hiljemark har fået en kontrakt frem til sommeren 2027 i AaB, efter den svenske succestræner er i færd med at få vendt skuden og sikret overlevelse i Superligaen.

2 min læsning
Oscar Hiljemark, AaB.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Oscar Hiljemark og AaB har onsdag skrevet under på en ny aftale, som gælder frem til sommeren 2027.

Den 30-årige svensker har siden fyringen af Erik Hamrén ageret midlertidig cheftræner, men aftalen er altså nu gjort permanent.

Det kræver da heller ikke den helt store fodboldanalyse for at konstatere, at Oscar Hiljemarks tid som cheftræner for nordjyderne har været en udpræget succes.

Midlertidig sportslig ansvarlig i AaB, Jan Peters, har da heller ikke svært ved at finde på argumenter for, hvorfor en forlængelse med Oscar Hiljemark er en god idé.

– Vi har lært Oscar godt at kende i de seneste par måneder og er overbeviste om, at han er den rigtige træner for fremtidens AaB. Holdets præstation og alle spillere har udviklet sig markant i løbet af de seneste uger under ham og hans stab, og vi ser frem til sammen at fortsætte dette momentum i de næste måneder og år.

– Oscar og klubben deler en fælles vision for spille- og træningsmetodik, et yderst professionelt og konkurrencedygtigt mindset og en forståelse for udvikling af holdet og individuelle spilleres præstationer, som alt sammen vil være centrale grundpiller for AaB fremover.

– Oscar er en proaktiv og ambitiøs træner og leder med en klar mening og samtidig meget åben for nye input. Han har stor fodboldforståelse og er klar og direkte, og hans professionelle mentalitet smitter af på både staben og spillerne, hvilket viser sig i udviklingen på banen, fortæller Jan Peters i en pressemeddelse.

Oscar Hiljemark har i løbet af sin tid som midlertidig cheftræner ført AaB over nedrykningsstregen, og torsdag har han muligheden for at hente sit første trofæ som cheftræner.

Her brager han og resten af AaB sammen med F.C. København i pokalfinalen i Parken klokken 17.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer