1 min læsningOB bekræfter: Vinker farvel til fem spillere denne sommer

OB har tirsdag oplyst navnene på fem spillere, som er færdige i klubben til sommer.

1 min læsning
OB

Intet mindre end fem spillere er fortid i OB til sommer.

Således oplyser OB tirsdag, at Aron Elís Thrandarson, Jørgen Skjelvik, Naatan Skyttä, Kenneth Zohore og Omar Jebali alle forlader klubben efter denne sæson.

De fem spillere tilslutter sig dermed klubbens anfører, Jeppe Tverskov, som for seks dage siden meddelte, at han ikke ønsker at forlænge med OB.

Årsagen til afskeden med de fem spillere er, at de alle har kontraktudløb til sommer.

Få et overblik over de fem OB’ere nedenfor

Aron Elís Thrándarson 
Kom til OB i vinteren 2020, og har sidenhen spillet 93 kampe for klubben. I denne sæson er det blevet til 25 kampe, størstdelen som indskifter. I 2021 blev han kåret til årets spiller i OB.

Jørgen Skjelvik
Også han kom til OB i vinteren 2020, og har pudsigt nok også spillet 93 kampe for klubben. Han står noteret for 26 kampe i OB-trøjen i denne sæson, de fleste fra start.

Naatan Skyttä
Kom til OB i vinter på en lejeaftale fra franske Toulouse, og har sidenhen nået otte kampe for klubben. En skade har dog sat ham ude af spil resten af sæsonen, og til sommer vender han retur til Toulouse.

Kenneth Zohore
Kom tilbage til OB på en kort aftale i vinter. Han står i alt noteret for 32 kampe i OB-trøjen, men i denne sæson er det kun blevet til fire styks – alle som indskifter.

Omar Jebali
Kom til OB på en lejeaftale fra tunesiske Espérance Sportive de Zarzis i sommer, men har ikke fået et eneste minut for førsteholdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer