2 min læsningMedie: Manchester United har endegyldigt besluttet sig om Phil Jones’ fremtid

Efter 12 år i Manchester United går den ikke længere for Phil Jones.

2 min læsning
Bud på Manchester United kan slå verdensrekord
Manchester United logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hertil og ikke længere.

Phil Jones har til sommer været i Manchester United i 12 år, men den engelske storklub skulle nu endegyldigt have besluttet, at man ikke forlænger aftalen med ham.

Derfor vinker de to parter farvel til hinanden når sæsonen er omme, da Phil Jonas har kontraktudløb. Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano.

At Phil Jones’ tid i Manchester United nu ser ud til at være forbi kommer næppe som den store overraskelse.

Den 31-årige englænder er gennem efterhånden flere sæsoner blevet beskyldt for, eller måske endda bare kendt for, at have fået en mere end almindelig pæn hyre for at sidde på bænken i Manchester-klubben.

Samtidig har han ikke fået så meget som et eneste minut under Erik ten Hag, siden den hollandske manager tog over i sommer.

Faktisk skal man helt tilbage til sæsonen i 2018/19 for at finde en sæson, hvor Phil Jones har fået nogenlunde regelmæssig spilletid for Manchester United.

Medie: Manchester United detaljer fra første handel – Napoli-stjerne på vej ind

Fabrizio Romano skriver i samme ombæring, at Manchester United samtidig også har besluttet sig for ikke at forlænge aftalen med Axel Tuanzebe, som siden i vinter har været lejet ude til Stoke.

Phil Jones kan notere sig for i alt 229 kampe i sine snart 12 år i Manchester United, hvor han har været med til at vinde blandt andet et engelsk mesterskab, en Europa League-titel og en FA Cup-titel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer