2 min læsningOfficielt: Zanka forlænger i Brentford

Der har længe hængt et stort spørgsmålstegn over hovedet på Mathias Zanka Jørgensen, men det er nu udskiftet med et udråbsteg og to år yderligere i Premier League.

2 min læsning
Mathias Zanka Jørgensen har forlænget sin kontrakt med Premier LEague-klubben Brentford,
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har netop sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse.

Den danske midterforsvarer havde egentlig kontraktudløb i Premier League-klubben Brentford denne sommer, men nu får Thomas Frank og kompagni altså glæde af ‘Zanka’ i to år yderligere.

– Hans evne til problemfrit at træde ind på holdet og præstere på højt niveau er så imponerende, som han har vist i nogle af vores mest mindeværdige sejre i Premier League over Manchester City, Liverpool og Chelsea. Han er stærk defensivt; positionerer sig selv godt og har kvalitet på bolden, lyder det fra Thomas Frank.

Den 33-årige forsvarer kom til Brentford i september 2021 efter et mislykket ophold i tyrkiske Fenerbahce.

I første omgang blev kontrakten forlænget med ét år i august sidste år, så den stod til at udløbe nu til sommer. Nu løber den nye kontrakt i stedet til sommeren 2025.

– Zanka er også en top-person og en fantastisk tilstedeværelse på banen og i omklædningsrummet. Han har så meget erfaring fra at have spillet i forskellige ligaer og mange landskampe. Han er meget realistisk og forstår fuldt ud sin rolle i truppen.

Mål og Highlights: Zanka havde en finger med i spillet, da Brentford besejrede Chelesa

– Jeg har nydt at arbejde sammen med Zanka over de seneste to sæsoner, og jeg er glad for at have ham med på den næste etape af rejsen med os, lyder det fra Thomas Frank.

Mathias ‘Zanka’ står i denne sæson noteret for 16 kampe i Premier League, hvor han ofte har set Ethan Pinnock og Ben Mee tage sig af spilletiden i det centrale forsvar.

I de 16 kampe, som den 33-årige dansker har været involveret i, har Brentford fået imponerende 27 point. I 0-2-sejren over Chelsea sidst i april var Zanka kraftigt involveret i Brentfords føringsmål, som i sidste ende blev noteret som et selvmål af Chelseas César Azpilicueta.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer