Arteta sætter ord på skadet Arsenal-profil

Gabriel Martinelli måtte lade sig udskifte med en skade allerede i første halvleg af opgøret mod Brighton søndag, og meldingen fra Arsenal ser dagen derpå ikke videre lovende ud.

Arsenal, Mikel Arteta om status på Gabriel Martinelli.

I det 20. minut måtte Gabriel Martinelli kaste håndklædet i ringen og lade sig udskifte.

TV-billederne viste den 21-årige brasilianer humpe fra banen, og der herskede næppe tvivl om, at det ikke så for godt ud for Arsenal-profilen.

Nu har klubbens manager, Mikel Arteta, givet en status på skadessituationen.

– Vi ved det ikke, han har støvle på lige nu.

– Det er virkelig ubehageligt for ham at gå, og han kunne ikke fortsætte med at spille.

– Så vi bliver selvfølgelig nødt til at få ham scannet, så vi kan se det fulde omfang af skaden, siger Arteta til klubbens egen hjemmeside.

Mål og Highlights: Mesterskabet glider længere væk fra Arsenal efter Brighton-nederlag

Arsenal endte med at tabe kampen mod Brighton med 0-3, og mesterskabet ser nu noget nær umuligt ud for klubben fra det nordlige London.

Med to kampe tilbage af sæsonen ligner det også, at Gabriel Martinelli har spillet sin sidste kamp inden sommerferien.