1 min læsningNeestrup inden derby: Mulighed for at vise, hvad vi er lavet af

F.C. København og Brøndby IF brager søndag sammen i sæsonens sidst derby - FCK-cheftræner Jacob Neestrup mener, at det er en oplagt mulighed for at sende et signal udadtil.

1 min læsning
F.C. København, Jacob Neestrup, Brøndby IF, derby, Superligaen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er lagt op til et vaskeægte brag af et derby søndag.

F.C. København gæster Brøndby IF, efter de for to uger siden måtte se sig slået med 0-1 af ærkerivalerne hjemme i Parken.

Derudover jagter FCK fortsat guldet, men med blot et enkelt point i de tre seneste kampe, har man næppe råd til at smide mange flere point inden sæsonen er omme.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup mener da også, man skal gribe chancen og vise sig frem søndag.

– Vi er klar på, at der venter en intens kamp. Derbyet er den bedste mulighed vi kan få for at vise, hvad vi alle er lavet af og står for.

– Det vil blive en kamp, hvor vi skal kunne stå fast i nærkampe og dueller – både i luften og på jorden. Vi vil gerne se en større kynisme end hvad vi har vist i de seneste Superliga-kampe, og det er med det mindset at vi tager til Derby i eftermiddag.

– Alle har en stærk tro på en sejr, og vi ved at det kræver at vores kollektiv står stærkt sammen med og uden bolden i dag, siger han til FCK’s egen hjemmeside.

Kampen mellem Brøndby og F.C. København fløjtes i gang søndag klokken 16.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer