2 min læsningOprykningsfest og buksevand – se Vejle fejre returen til Superligaen

Vejle Boldklub sikrede sig torsdag oprykning til Superligaen. Her kan du komme med ind i omklædningsrummet og se, hvordan klubben fejrede sin tilbagevenden til landets bedste række.

2 min læsning
Vejle-cheftræner, Ivan Prelec, måtte en tur under bruseren, da Vejle rykke op i Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Vejle er tilbage i Superligaen.

Det skete torsdag, hvor klubben på udebane spillede 1-1 mod oprykningskandidaterne Sønderjyske i NordicBet Ligaen.

Efter kampen blev oprykningen selvfølgelig fejret af spillerne og alle omkring holdet. I videoen øverst i artiklen kan du komme helt tæt på begivenhederne i omklædningsrummet, hvor cheftræner Ivan Prelec blandt andet fik en tur under bruseren.

Det er til at forstå, at man i Vejle er glad for at vende tilbage til landets bedste fodboldrække. Det er den syvende oprykning i klubbens historie og sker efter nedrykningen fra Superligaen i seneste sæson. Det blev altså blot til et kort visit i NordicBet Ligaen.

Selvom Vejle altså nu har sikret sig oprykning, er sæsonen langt fra overstået i NordicBet Ligaen. Og der er spænding i både toppen og bunden af landets næstbedste fodboldrække.

I toppen kæmper Hvidovre og Sønderjyske om den sidste oprykningsplads. Her fører Hvidovre på andenpladsen med tre point ned til Sønderjyske, der har spillet en kamp mere.

I bunden er Nykøbing FC sikker på nedrykning, mens der er kamp om at undgå den anden nedrykningsplads. Her har Fremad Amager længe set ud til at måtte følges med Nykøbing FC.

Men amagerkanerne virker til at sætte en slutspurt ind, da man torsdag slog nærmeste konkurrent over nedrykningsstregen – Hobro. I skrivende stund skiller fire point de to klubber inden de sidste tre kampe.

Mål og Highlights: Vejle tilbage i Superligaen efter uafgjort mod Sønderjyske!

Superligaoprykkerne fra Vejle mangler fortsat at spille tre kampe mod henholdsvis Næstved, Helsingør og Vendsyssel. Næste kamp mod Næstved spilles 21. maj hjemme på Vejle Stadion klokken 15.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer