1 min læsningMedie: Chelsea-profil vil væk til sommer

Chelseas dramatiske sæson får nu angiveligt en af holdets profiler til at ønske sig væk fra klubben til sommer.

1 min læsning
Thiago Silva forlader måske Chelsea før tid.
Foto: REUTERS/David Klein.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Farewell London – ola rio de janeiro.

Det er nogenlunde sådan, at Thiago Silva ønsker at sige, når sæsonen går på hæld i Chelsea.

I hvert fald, hvis man skal tro det brasilianske medie Globo Esporte, der mener at vide, at den 38-årige brasilianske forsvarsspiller kort efter sin kontraktforlængelse ønsker at tage hjem og spille for Fluminense FC.

Silva forlængede i februar sin kontrakt med Chelsea indtil sommeren 2024. Men det skete inden fyringen af tidligere manager Graham Potter, og Chelsea har i det hele taget haft en noget skuffende sæson.

De faktorer – samt et ønske om at tage til hjemlandet og sin første klub i Brasilien, Fluminense, hvor kammerat og tidligere Real Madrid-spiller Marcelo er skiftet til – har fået Silva på andre tanker. Tanker om at forlade Chelsea før tid.

Følg Campo på Facebook

Beslutningen om at tage afsked med London-klubben har Silva endnu ikke taget, da han vil vente til, sæsonen er slut. Men når Chelsea den 28. maj spiller hjemme på Stamford Bridge mod Newcastle, kan det være sidste gang, man ser Thiago Silva i blåt.

Næste opgave i Premier League for brasilianeren og Chelsea er lørdag, hvor klubben hjemme tager imod Nottingham Forest. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se opgøret på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer